Sedara-mara

Malasnye nak berbloging


Aduyaii.. malasnye aku nak wat post kat blog aku nih. dah dekat sebulan aku menyepi jer dari dunia blogging ni. huhuhu.. mesti korang boring masuk blog aku. coz bile masuk jer mesti posting yang sama jer dok terpampang kat halaman utama blog aku ni. lepas ni aku nak mula berblogging balik la. bleh gak lepas tension kat sini. Sekarang ni tengah bz gler. tu yang mcm malas² jer nak update blog ni. dok opis ni biase la. kepada member² yang rajin mengadap blog bagus la. teruskan usaha korang.
untuk pengetahuan korang sume, mulai bln8 ni aku dah tak keje kat penang dah. coz aku dah dapat keje kat tempat lain. shhh.. rahsia. :-D skarang ni aku tengah setlekan sume keje² aku jer sebelum aku resign kat company skarang ni. nanti senang la sape² nak sambung keje aku. huhhuhuhu.. k la, sape² yang baca blog ni, jangan la jadi malas macam kucing dalam gambar kat atas ni ek. hueheuhehue.. adios..

0 komen yang best:

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top