Sedara-mara

Senyuman selepas kawin

Zainol : oh.. akhirnya. aku tak sabar menunggu.
Janah : adakah awak mahu saya tinggalkan awak?
Zainol : TIDAK! jangan sesekali fikir macam tu.
Janah : Adakah awak cintakan saya?
Zainol : Sudah tentu! sentiasa telah dan sentiasa akan!
Janah : Pernahkah awak menipu saya?
Zainol : TIDAK! kenapakah awak sering bertanya?
Janah : Bolehkah awak cium saya?
Zainol : Ya, setiap peluang saya cuba dapatkannya.
Jannah : Adakah awak akan memukul saya?
Zainol : Oh! Tidak! Adakah awak gila?
Janah : Boleh ke saya percayakan awak?
Zainol : Ya.
Janah : Sayang!

Selepas kawin
- baca bermula dari bawah hingga ke atas.

Yang Betul,

4 komen yang best:

Harizzamzuri said...

asal no phone aku takde?huu. bubuh la list blog aku dalam blog member. tq

wanshah said...

aiseyh.. ko senyap jer mana nak perasan. diorang yang ada kat list tu sume yang slalu contact2. ko watpe n katne skarang ni?..

Harizzamzuri said...

ada.. kat celah-celah KL nih.. belajar lagi.

wanshah said...

oo.. kat belah mana tu ek?.. kat belah2 ceras dekat ngn tempat apis moja ngn nasir k?..

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top