Sedara-mara

Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

huh.. bz betul la harini. sampai aku nak cari space nak rehat pun tak sempat. jangan kata nak posting blog TKSB. keje yang ada pun terkejar². kena plak member aku tak datang harini. wawawa.. aku la yang kena cover smuanye.. nasib².. harini ntah berape kali aku cuba nak wat posting kat blog aku nih n dah berape kali gak la aku login n logout blog TKSB nih. baru jer mula nk wat posting, telefon pun berbunyi la. Tapi keje mesti didahulukan. cz aku ni kan seorang yang rajin. Nak rebut anugerah cemerlang tahun depan la katakan. (huhuhu.. rajin ke aku nih?.. ).

Pagi tadi aku nak gi tandas, terpandang aku akan satu gambar yang aku rasa teringin nak share ngn korang. Jangan ingat gambar bukan² plak. huhuhu.. so, aku kuarkan henset kamera aku yang canggih tuh, terus aku snap gambar kat dinding tu. Padahal aku dah slalu dah tengok pic tu. tapi tetiba rasa nak post kat blog nih. :-) korang tau gambar pe aku amik tu?.. haa... tengok kat bawah ni. :-)
ni gambar aku amik kat dinding opis aku (JPN Putrajaya). diorang wat hiasan


ni la gambar IC P.Ramlee dulu². dulu orang panggil IC biru. takde lagi MyKad atau ape² kad waktu tu. Lepas IC biru kuar plak IC bunga raya. Lepas IC bunga raya, baru la kuar MyKad yang korang dok guna skarang ni. :-)
Aku memang minat giler la kat P.Ramlee ni. dari kecik sampai ke besau memang tak boring la tengok sume filem dia. lagu dia pn best². tu yang aku wat blog TKSB ni. :-)

Yang Betul,

4 komen yang best:

..nOj.. said...

salam terjah... wahhh kemain lg pramlee bergamo di ic... sket punye bergaya la... huhuh... smart2...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun minat gak P ramlee..tengok citer ulang2 pun x penah bosan..evergreen gituh..

Ady Syam said...

oh p.ramle.. getaran... jiwaa...!~~ melanda hatiku.... tersusun ndada... irama dan lagu... cewahh..!~

wanshah said...

orang dulu bleh bergambar suke². cz takde akta. skarang dah xbleh berposing² dah. :-)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top