Sedara-mara

Gambar Lawak

Hai.. boring giler asyik posting pasal diri aku jer. Sesekala nak gak aku share benda yang lawak2 ngn korang. Time aku sesaje surf kat internet, ada la satu blog nih aku terjumpa la gambar2 kat bawah ni yang mana kalau korang tengok mesti geli hati punye la. tu yang aku tertarik nak letak gambar dibawah ni dalam post blog aku yang tak seberape nih. Ada sesiapa yang berminat ker nak cari calon suami? Calon menantu seorang makcik untuk anaknya umur 30 an, doktor tuh. Siap boleh tampal iklan gitu jer mungkin dah malas tunggu si anak membawa calon isterinya sendiri.

Lembu sudah pandai membaca ek?


Manakala manusia pula sudah tidak pandai membaca...


Yang Betul,

0 komen yang best:

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top