Sedara-mara

Kad dah sampai..


Yea³.. kad dah siap.. huh.. lama gak aku tunggu kad ni nak siap. mana tak nye, cuak gak aku watnye kilang dia problem ke ape ke.. Camne aku nak jemput orang kalau kadnye tak de. heuheue.. Ape pun, thanks sangat² pada aweks² designer kat kedai tu coz design kan kad aku sampai siap. huhuh.. (thanks pada aweks jer ke?.. :-P )
Actually ada 2jenis design yang aku tempah. coz 1 design tu aku tempah kat kedai lain. kununnye nak wat backup la kalau 1 kedai terlambat wat. huhuhu.. kena ada perancangan.. :-) So, tengok la nanti korang dapat yang mana satu ek?.. :-D surprise!!..


Kepada member² blogger yang ada dapat jemputan dari aku harap dapat bagi alamat la ek. nnti senang den nak hantar kad. :-)
Kepada member² yang belum bagi alamat, cepat² la bagi. nnti senang aku nak hantar skali gus. abang posmen tu kata kalau nak hantar sikit², hantar sendiri. (huhuhu.. :-P gurau jer la.. ) So, tunggu la kad² tu sampai di pintu rumah korang yer.



Yang Betul,

6 komen yang best:

hanaahmad said...

aku nak kad ko~~!!
pos cepat~~!!
heheh~!

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

wanshah said...

thanks bujang susah atas semangat dan nasihat yang awk bagi. insyAllah i will try my best. :-D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wanshah, saya orang terengganu tapi menetap di shah alam..ni langsungnya dimana? kalo dekat Insya Allah, boleh eliss pergi..kalo jauh, x laa kot..

Nur Hazlin said...

wahh , nasi tomato ade ? haha .

cik zatil said...

congrate congrate semoga diberkati dan bahgie hendaknya..aminnn

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top