Sedara-mara

Pelawat ke-1000

Waa.. akhirnya sampai gak visitor blog TKSB ni pada bilangan yang ke-1000. Tapi ok la tu untuk blog yang baru nak mula. (huhuhu.. ayat nak sedapkan ati. :-P) Mesti korang tak sabau² nak tau sape pelawat yang bertuah tu kan?.. Dun't worry, aku akan umumkan dalam post ni. Bagi sape² yang tak berjaya tu, eh!!.. belum berjaya. :P lepasni bleh try lagi. InsyAllah ada rezki, aku akan umumkan untuk pelawat bertuah akan datang. Kepada member² bloggers yang tolong promotekan blog TKSB ni aku ucapkan terlebih dahulu ribuan²+jutaan² ucapan terimakasih. Sampai tak terucap la. :-)

Untuk makluman korang, pelawat bertuah blog TKSB nih adalah member kite dari penang iaitu ieyda blog beliau http://mizzieyda83.blogspot.com/
Disini saya lampirkan sekali award dari TKSB untuk pelawat bertuah ke-1000 TKSB. Harap dapat mengambil award ini secepat mungkin.




Cara untuk letakkan diblog:-
1. Login ke dasboard blog.
2. Klik tab Layout.
3. Add gadget --> HTML/Java Script.
4. Copy dan paste kod diatas.
5. Save dan view blog anda.


Yang Betul,

0 komen yang best:

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top