Sedara-mara

Teka syiling giveaway

Tak sempat aku nak wat posting kat blog aku smalam. Cz smalam ada mesyuarat teknikal untuk smua cawangan negeri. so, smua orang turun Putrajaya ni la. memang bz gler arr smalam. Mesti korang dah tak sabar nak tunggu posting dari aku. (huhuh.. poyonye wanshah ni. :-P)
Anyway, aku nak promote sket kat korang pasal blog member baru aku ni. (member blogging) Dia tengah wat promosi+peraduan teka syiling dalam balang sempena pembukaan blog baru beliau. Cepat² la korang sertai sementara tarikh blm tutup iaitu pada 20 November 2009 pkl12tgh hari.
Korang ikut syarat² yang dia bagi, then teka syiling dalam balang bawah ni ada berape ringgit.

huhuhu.. sory noj, saya curik pic syiling awak letak kat sini. :-P

So, ape lagik. Jom rebut duit syiling noj Disini . kalau tak bleh bukak, kelik kat sini plak http://nojj.blogspot.com/

Yang Betul,

1 komen yang best:

..nOj.. said...

ai wanshah... ai dh cekedaut tau entry awk tu... thanks ek join... tunggukan hari resultnye ek... huhuh

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top