Sedara-mara

Jawapan sejarah yg buat cikgu pengsan

Klik untuk besarkan gambar dibawah ni. Coz korang kena baca karangan tu. Kalau tak nampak tulisannya, kommen kat bawah entry ni ek. Nanti aku besarkan gambar ni. :-)

Karangan A

Karangan B

p/s:- sekadar untuk berkongsi. :-) kalau korang rasa entry ni best, jgn lupa tinggalkan komen ek?.. :-P

Yang Betul,

11 komen yang best:

Nur Hazlin said...

HAHA!

1.tulisan naek pening bace
2.boleh pulak campur bm ngan bi .
3.tah ape yang dia melalut tah la .

THYE YONG CUN .. nama dia kot kalo tak silap . HAHA!

Wanie-san said...

hahaha..pening tuk memahami ape yg di perkatakan!hahaha sengal tul dak ni..=]

Putra Al-Maliki said...

tah hape2.. mule2 tulis pasal sejarah kedatangan islam.. pastu melalut pasal letrik.. =)

HusFa said...

mamat ni ngutuk islam,pastu melalut xtentu pasal....kurang asam gelugor btul...ni sah2 xpenah masuk kelas,ponteng memanjang...

cik zatil said...

cik zatil dah baca yeaa.. dan adalah sgt tak betol budak yg menules neh, subjek sejarah ke bm neh?? mcm karangan rekaan jer..adoiii..

sejak bile lak ada sistem tenaga nasional?? err..ape kah itu?

pergi ke universiti cahaya langit?? kat manekah itu??

yang paling tak boleh blah, aku nk sgt taw betol ke tom cruise yg bawak ajaran shinto??

aku rasa cam tak betol sebab time aku belajo kenegaraan tak tubik pon name tom cruise..ishk3..

sekian..dari awek cantik yang terlalu menggoda (hahahha..pinjam ayat budak tuh jap!)

daaa..

wan entri ni best aku macam nak post kat blog aku je...hehe..

credit to de writer!

nizaa said...

budak ni..sure pening cikgu yg check tu...haha

linda zasly said...

kelakar gile jawapan budak ni..cikgu tu mesti gelihati nak pengsan..mark paper dia niii..budak ini boleh masuk Raja Lawak musim tengkujuh..nice story..

mr nazreen said...

hahaha..
bahase yg canggeh..
nice2..

azham94 said...

Hihi...
Cayala dak cina ni...

Penulisan dia bagus tp dia ta gune an dgn cara yg betul...
:)

Yg dikesalkan, banyak cina *melayu pun sama* yg benci ngn sejarah...

wanshah said...

nurhazlin: dik jgn tiru cam dia plak. nanti pening cikgu nak tanda kertas awk plak. :-)

wanie-san: agaknye ye la kot dak tu pening. :-P

putera: mcm no point jer karangan dia kan putera?..

husfa: ermm.. ada gak la unsur2 dia nak kutuk kat situ. tak prasan plak sy. :-?

cik zatil: sy rasa, bdk tu terlalu banyak sangat baca komek n tengok cite2 yang banyak fantasi kot. tu yang dia terbawak2 dalam pelajaran.

kak niza: ha'ah, sure kak niza. :-P

kak linda: musim tengkujuh?.. :-P

mr nazreen: canggih tang mana tu nazreen?.. :-)

azham94: sejarah tu memang penting untuk manusia hidup bertamadun. tapi malang ramai yang tak berape minat. :-)

p/s: add ym wanshah wanshah_87@yahoo.com. blh kite bertukar pendapat dan berkongsi ilmu. :-)

azham94 said...

Hihi.
Haah.

Skola agi.
umur 15..
Skola at sungkai, perak.
Hihi.

:)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top