Sedara-mara

Rawatan Histeria


Sedikit perkongsian ilmu yang diperolehi dari ustaz Syarhan Shafie At-Tobibi.
Pesakit histeria hendaklah dikumpulkan dalam satu bilik agar tidak bercampur dengan orang lain ini untuk mengelakan merebaknya mangsa yang lain.
Jangan azan secara terbuka kerana ia boleh membuatkan jin histeria bertempiaran dan memudaratkan orang lain

Genggam tapak tangan dan bacakan
"Dengan Nama Allah, apa yang dikehendaki oleh Allah"

Tiup pada tangan dan tepuk pada antara dua belikat pesakit niat untuk mengeluarkan jin dari badan pesakit. insyaallah pesakit histeria sembuh dengan izin Allah.

Juga sebagai tambahan ,boleh juga bacakan bersama Surah Fatihah, ayat kursi, al Ikhlas, Al falaq dan An Nas serta ayat tersebut ditiub pada tangan dan menepuk pesakit yang tidak sedarkan diri, dengan izin Allah sedar pesakit tersebut.

Semoga Allah memberi kesejahteraan kepada Ustaz Syarhan diatas perkongsian ilmu yang disampaikan oleh beliau.

"..sesungguhnya tipu daya Syaitan itu adalah lemah"
Surah an-nisa ayat 76

Wallahu a'lam.

Yang Betul,

5 komen yang best:

nizaa said...

ee akak ingat lagi penah berhadapan org yg histeria..ui gerun..sekali dia menjerit mcm singaa daa..tp time tu darjah2 lagi..so tak pandai baca doa...hehe

linda zasly said...

wahh..baguuhh nii..nice infor..

Putra Al-Maliki said...

untuk mengelakkan diri diganggu syaitan, mengajilah selalu.. insyaallah, syaitan x berani dekati kite.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

cikTi said...

entry yg sgt berguna.,
bgus3

..nOj.. said...

alamakkk bole x nk ckp, kalau setakat tgk je bole la... nk ubatkan org histeria ni lum tentu leh buat lg... silap2 nk ubat org, termasuk lak kt diri sendiri... naya naya

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top