Sedara-mara

Cabutan Bertuah MDM 2010

Kepada korang² semua, aku ada join satu contest dari blog kak asha(kena panggil akak la cz aku muda lagi. :-P) Hadiah cam best jer. So, ape lagi, jom la serbu ek. kite rebut hadiah cabutan bertuah. Cepat².. tarikh tutup dia pada 10 FEBRUARI 2010. Rugi kalau tak join. mana tau cz ada rezeki bleh dapat hadiah cabutan bertuah ke. :-P

Untuk menyertai, korang boleh terus ke link ni. http://mdm7781.blogspot.com


Yang Betul,

2 komen yang best:

~aSHa~ said...

salam ziarah

Terima kasih kerana menyertai cabutan bertuah MDM 2010

good Luck

salam
mama MDM

/psssttt best dgr nasyid ni...nasyid kan? ke akak salah?
tau je aku ni tua kan..ehehehe, tapi tak cecah angka 3puluh an an tu lagi ye..ehehe

~aSHa~ said...

dik banner ada buat tak..ke akak tak pasan

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top