Sedara-mara

Gambar Kawin..

Assalamualaikum w.b.t
Firstly, maaf sangat² pada sume member² yang tertunggu² aku post kan gambar majlis perkahwinan aku haritu. Oleh kerana photographer terlambat bagi gambar kat aku, so tu yang lambat post kat sini. (nanti korang marah abg fotographer tu ek. sbb dia aku lambat share ngn korang gambar kawen. hueheheuheu.. )

Klik pada gambar untuk besarkan saiz image. (sama la tu image ngn gambar wanshah oitt.. heuheuehue.. )


Gambar diatas tu diorang sambut pengantin ngn mercun. ntah sape punye cadangan pn xtau la. xde plak sesape bgtau aku ada pasang mercun. sampai² jer kat halaman rumah, ada la pakcik tu halang pengantin jangan bg jalan dulu. diorang mau pasang mercun. aduss.. bingit telinga..



Huhuhh.. amacam? terliur tak tengok udang tu?.. :-P tapi aku tak makan pun. makan nasik jer. cover² la katakan. nak makan segan gile.. wawawawa... ruginye..

Gambar yang kat hujung tu la gambar mem. :-P tak ikut susunan dah gambar aku nih. blasah jer la ek..


Ni plak gambar mak mertua dengan gambar mak. mak yang pakai tudung kelabu, mak mertua plak yang pakai tudung hijau tu.


Segannye nak makan depan orang ramai.. wawawa.. takpe la.. sekali seumur hidup. ada gak orang tanya aku Tak Nak Dua Kali Ke? (hohoho.. tak mo la teman. sorang pun dah cukup. bior la orang lain plak. )


Kek perkahwinan wanshah dan nur saadah.


Ni plak gambar anak buah baru aku. Nama dia MUHAMAD DARWISY ISKANDAR. Anak kepada angah aku. Yang bestnye, umo dia sama ngn tarikh perkahwinan aku kat melaka haritu iaitu pada 12/12/2009. (wahwahwah.. skemanye ayat ko ni wanshah.. :-P) Darwisy ni lahir pada pukul 9.20pagi. Habis jer kenduri kat melaka, terus family aku balik ipoh. biasa la nak tengok orang baru la katakan. :-) ape pun, tahniah untuk angah dan kak ipar aku.


Ni plak gambar Arissa Damia & Arissa Dania. Anak buah kembar aku yang penah aku wat posting kat blog ni haritu. Korang bleh tengok sini. Wahwahwah.. dah besar dah budak duorang nih. dah makin comel ek. :-P Kebetulan time kenduri kat ipoh haritu, diorang baru jer habis pantang. tu yang bergaya kemain siap pakai cekak bunga² lagi. tu sume pakcik² ngn makcik² dia punye keje la tu. :-)


Ni gambar si adik tengah tido. uihh.. sweetnye dia tido yer. lena betul. :-) siap berposing lagi tuh..


Ni plak ntah anak sape la nih. saje jer aku tempek kat blog nih. huhuhu.. jangan mare ye bapaknye.. :-D ada banyak lagi pic yang aku tak letak kat sini. coz nanti lambat gler plak korang nak loading page ni. kalau nak tengok lagi pic aku, korang PM jer aku kat ym sebelah ni ek?.. :-)

p/s: jangan lupe komen ek?.. komen anda amat²lah dihargai oleh saya. :-)
Yang Betul,

16 komen yang best:

..nOj.. said...

berseri2 muka pengantin ni... udang tu xleh blah tul... dh la tgh lapo ni... isshh isshh

eh baby kembar tu kemain cute lg cara tdo... geram

Nur Hazlin said...

Helo abg wan :D
Hehe , asal semua gambar abg wan muka serius je ? tak senyum pun :D

Psal blog tu mane ade dlete,cuma tukar link web dia je ...

p/s : Isteri abg wan cantik :D

wanshah said...

kak noj: nampak mmang cam best kak. tapi saya xmerasa pun haritu kak. orang lain jer yang perabih kan. wawawa..


lin: ade² jer la ko ni dik lin. :-P

Ahmad Zulfadhli said...

tahniah wansyah.. dah jadi suami nie tanggungjawab pun dah semakin besar.. 2 keluarga nak kene jage.. :D

wanshah said...

Ahmad Zulfadhli: yup, betul tu zul. dah kawin ni 2 2 keluarga kite nak kena jaga. baru2 ni rasa berat sket la. mybe dah lama2 nanti insyAllah biasa la kot.

Miss Rory said...

semoga berbahagia yer.. :)

wanshah said...

thanks miss rory. :-)

yui said...

hahahahahaha lawak tul !
nak suap-menyuap gak la
har-har-har

nurayunni said...

beznyer..da kawen...

linda zasly said...

Siap letup mercun lagi...macam cam je area rumah Wan tuuu..ttp ingat2 lupa lak...anyway..Tahniah..cepat2 le timang anak lak...

Dak Wan said...

Wah... cantik nya gambar. Tahniah ye!

wanshah said...

yui: ape yang lawak yui?.. nanti yui kawin bleh la suap² plak. wan amik gambo. huhuhu...

nur ayunni: ayunni pun kena kawin cepat² la. Memang best dah kawin ni. Ada teman utk berkongsi apa² masalah n pendapat. :-)

dak wan: thanks dak wan. :-)

nizaa said...

phewittt...terlambat komen pulak dah...ater teman busy...apepun, best kan main suap2..muahhaaa....

zai said...

salam wan..

aduhai jatuh hati kak zai pada panglima yg gagah perkasa dan lagi kacak mengalahkan hang tuah tu..hensem betulla adik pada hari perkahwinan tu..mmg sepadan..bagai pinang dibelah dua..

kak zai doakan semoga bahagia hingga kehujung nyawa..

Hafiz Ajmain said...

Semoga berbahgia selalu :)

wanshah said...

insyAllah.. thanks cz doakan saya hafiz. :-)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top