Sedara-mara

Contest dnGiveAway

CONTEST! Contest!! dan contest!!.. ni nak share ngn korang smua. smalam aku jenjalan kat blog dnblogshop. Tertarik plak nak join contest kat situ. Tengok takde orang join lagi, mybe aku yang pertama join. Kalau korang tak join, rugi.. Ana bolot ente punya hadiah. :-P

Syarat²nya adalah seperti berikut:-
  • Jadi Follower dan FB Fan.
  • Register as DnMembership.(terpulang la, klu tkt sgt xPYH)
  • Buat 1 post mengenai Dngiveaway di Blog/Facebook/website sertakan link ini, jadi peserta lain boleh serta sama.(wajib)
  • Tambahkan Picture beserta link blog ini. Di side bar.(wajib)
  • Tinggalkan komen dan link post.(sgt wajib)
  • Tarikh Tutup 15 April 2010. 
Untuk menyertai, jom ke link ini.
    p/s: kalau korang taknak ana bolot itu harta sorang², jom kita serang. hueheuheu..

    Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


    Yang Betul,

    1 komen yang best:

    DN Blogshop said...

    bgs2 WANSHAH mg best,

    Syukran..
    ada iklan mg klik pnya la..

    1 more thing, form dah betulkan, semua tu gara2 g edit sendiri semlm..
    thnk bg taw..

    Related Posts with Thumbnails

     
    Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top