Sedara-mara

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Salam semua. waa.. Malasnye nak masuk keje hari Isnin. Bila dah cuti lama mula la nak cuti jer kejenye. Huh.. tak baik.. tak baik.. Cepatnye dah nak habis bulan MAC. Rasanye macam smalam jer sambut new year. Lagi seminggu lebih jer dah masuk bulan April plak. Haishh.. tak bleh jadi ni. Gatsby Deodorant Street Fair dah makin dekat dah ni. Tak sabo aku nak pergi sana. Korang tau tak Gatsby dan Nuffnang nak buat function tu? Ni nak habaq mai nih. heuheueh.. (poyo loghat utara. hahah.. :-P) Nanti ramai bloggers-bloggers yang akan berkumpul kat sana. So, apa lagi.. jom la kite serbu. Mana la tau kot-kot jumpa blogger yang kenal-kenal. Bleh la berkenalan dengan lebih dekat disamping dapat mengeratkan hubungan sesama bloggers dan jugak dapat beramas-mesra. :-) Kalau korang nak datang, kat bawah ni tarik, waktu dan alamatnya.

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.


Rugi kalau tak pergi. Mana tau nasib banyak ong, kat sana nanti ada lucky draws dan pelbagai gadgets yang sangat cool untuk korang rebut bernilai lebih RM15,000. Kalau tak dapat lucky draws pun tak pe. Kat sana gak ada fun-fair games yang sangat menyeronokkan(ayat skema lagik. heuehueh..). Antaranya korang boleh main Sumo Wrestling(dalam beg udara), gladiator battles, dan macam-macam lagi la game yang best-best yang korang boleh try main kat Gatsby Deodorant Street Fair tu nanti. Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari website ni www.gatsby.com.my/streetfair.

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.



Yang Betul,

5 komen yang best:

sahromnasrudin said...

tenkiu add sy..selamat berblogging..

MaizaC'Joe said...

Assalamualaikum

lama tak singgah sini.. maaf ya.. masa mencemburui.. busy la konon.. 4 information!! blog maiza ada prob dan sedang di baik pulih.. maiza privatekn blog.. kalau tak ok jg.. mayb akan create yg baru.. hrp akan ok ler.. sayang plak blog tue.. weii.. wan.. apa plak ayat utara poyo?? terasa i tau.. i org utara.. hu...

cik zatil said...

jom jom pg deodorant fair ramai-ramai..hehehe...

wanshah said...

shahrom: welcome shahrom. :-)

Maiza: eh, wan pun orang utara gak. saje jer ckp camtu. xde makna pun. huhuhu.. sory².. jgn la terasa ek. blog maiza prob pe?.. perlukan pertolongan ke?.

Zatil: oo.. cik puan zatil pun gi gak ek?.. bleh la berkampung kat sana sama incik zuhdi. :-P

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top