Sedara-mara

Sedihnya nuff aku..

 
Wawawaa.. sedihnye aku tengok nuffnang aku. Ada RM1.75 jer. dah berbulan-bulan aku letak nuff kat blog aku. Tapi sikit jer. Ada sape² bleh bagi petua tak camne nak dapat nuff banyak sket? tak masyuk pun takpe. Tapi skurang²nyer ada la jugakkan. wawawa.. Orang lain segan² jer nak tunjuk jumlah earning nuff diorang (sebab banyak kot.. ). Tapi aku tak malu pun. Memang tatau malu pun ko wanshah. hueheuehueh.... 

So, kepada sesiapa yang bersimpati dengan saya, kelik²lah kalau ada iklan nuff tu kuar kat blog saya ni ye. Moga murah rezeki sape yang kelik tu.. :-)
Yang Betul,

10 komen yang best:

nizaa said...

alo lo...kena rajin blogwalking..baca tips2 dari blogger lain...

Sertai Contest Aku & Kancilbiru

wanshah said...

kena tarik pelawat reramai masuk blog kite ke kak?..

sue said...

hurm....ape pun sll la klik iklan tu .e .klu org x klik..kita klik sendiri pun blh ape???? aapepun jgn cpat putus asa k...

salam ziarah

Ahmad Zulfadhli said...

aku pun macam ko jugak wan.. dah berbulan2 gak aku letakkan iklan advertlets nie, tapi xde orang klik pun.. sedihnyer.. huhu.. :(

Putera Melaka,
Blog - http://www.puteramelaka.co.cc/
Laman Web Stormreaders - http://www.stormreaders.co.cc/
Kedai Buku "Online" Stormreaders - http://www.stormreadersstore.co.cc/

Jom sertai Stormreaders! Dapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat Stormreaders, produk-produk ilmiah edarannya & cara-cara untuk menjadi ahli dan pengedar di http://www.stormreaders.co.cc/ sekarang!

wanshah said...

sue: bleh ke kita klik sendiri?.. riso la takut kena block akaun. :-| thanks ek bg pndapat.

zul: kite try klik sendiri la zul kalau dah takde orang nak klik. wawawawa..

::FAIZ FARISH:: said...

akupun lbh kurang je cam tu, rm6 je dari bln lepas. hahaha

wanshah said...

waa.. banyak la tu ada 6hengget. bleh la transfer kat aku sket. hueheuheu..

Ask Me Blog said...

salam...

NAK TIPS DUIT BNYK NUFF....

1. BLOGWALKING
2. VZTOR STABIL
3. I KLIK U, U KLIK BACK
4. KEKADANG TU, KLIK LA IKLAN SENDIRI, tapI JGN ACAP KALI AMAL MCM TU, NANTI KENA BANNED AKAUN.. HEHEHE...
5.ANDA CARI TIPS2 DR BLOGGER LAIN...
6.PANJANG SGT AKAK NAK TULIS LA.... SORI YERK...

"REZEKI XKAN DTG BERGOLAK JIKA XDER USAHA"

renung2kan lah ayat itu..

salam...

wanshah said...

oo.. camtu ke. thanks ek Ask Me Blog(blm diketahui nama sebenar. :-P). info yang sangat berguna tu.

DN Blogshop said...

saya punya lagi la.... kosong jer... waaaaa

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top