Sedara-mara

Berblogging semula

Assalamualaikum w.b.t. Ermm.. camne ek nak mula berblogging smula nih. Takde modal la. Tapi nak update gak blog nih. huhuhuh.. ape² jer la. Smalam petang aku baru jer balik dari Terengganu. huh.. penatnye jangan cakap la. sampai harini terasa lagi penatnye. Mana taknye.. seminggu gak la kitorang berkampung di Terengganu kat TTC. Rugi oo.. kalau korang tak datang haritu.

Pagi ni tadi aku saje bukak nuffnang. saje nak tengok analytics tu. Slalu gak la aku tengok benda tu cz nak tau berape ramai pelawat yang datang ke blog aku. So, aku pun try la tengok pelawat utk bulan Mac(bulan lepas) punye.
waa.. terubat gak la penat aku ni bila tengok unique visitors bulan lepas sebanyak tu. Bagi blogger & blog yang baru nak naik ni, bilangan unique visitor sebanyak tu kire ok la tu. Bukan senang nak tarik traffic ke blog kite. Lain la kalau kite ni artis. Orang sendiri yang akan cari blog kite. huhuhuh.. tak mo la aku jadi artis. Terima kasih aku ucapkan kepada visitors² blog TKSB ni yang sentiasa sudi melawat blog yang tak seberape ni. Dan terima kasih gak kepada otai² blogger yang mengajar sedikit sebanyak teknik untuk menarik traffic/pelawat ke blog kite. InsyAllah akan ku usahakan lagi pada masa² akan datang.

p/s: haa.. komen jangan tak komen pulak.


Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top