Sedara-mara

Blog berhabuk da..

Testing²..satu.. DUA.. Tiga.. haa.. nasib baik masih bleh guna lagi blog nih. =D lama gak incik wanshah tak update ini blog. Penat betul gi berkursus. Smalam baru start kerja. ingat nak update la blog semalam. banyak betul keje tak setle. maklum la dah dekat 2minggu kuar dari opis. balik jer opis banyak la benda nak kena wat. nasib².. Thanks pada semua yang sudi melawat dan komen² di blog usang yang tak seberape ni walaupun tak update lama. Seperti mana yang telah dijanjikan, akan ku update jua gambar² sewaktu berkursus (haa.. kan dah keluar ayat sastera kat situ. =P). time kursus haritu siap ada kelas sastera+gurindam+pidato. time bergurindam tu, kena la reka pantun sendiri. Ada sorang tu, tak tau la dia nak wat lawak ke ape. mula dia berpidato pasal Lelaki Melayu ni tak romantik. Betul ke?sebab tu la banyak bdk² perempuan melayu ni lari ikut orang indonesia lari ke Lambok. Pastu keluar la pantun dia camni

Anak kumbang mati tersekat,
Anak udang berlari-lari,
Ku pinang-pinang tak dapat-dapat,
Lagi senang ku bawak lari.

Adoyai.. patut la ramai yang ikut balik oversea.
Waktu sampai haritu dapat bilik 204 (macam pernah kulihat bilik ini. tapi dimana ya..). Baru aku teringat dulu penah kluar cite Blok 404. tak tau la korang penah tengok ke tak.
Suasana dalam dewan kuliah yang memboringkan. huhuhuh.. ape yang penceramah cakap, semua betul cz semua angguk jer. ape yang betulnye tak tau la..
Ni hari keberape pun tak tau la. saje jenjalan pusing pulau. Berenang sakan pusing pulau. penat giler arr.. kalau korang percaye la. huhuhu.. (cess.. memain plak.. korang tengok pic tu. aku sudah semakin tembam. wawawa.. camne nak kurus ni..)
Haa.. menatang ni la aku naik pusing² pulau. RM6 jer sejam. Ok la tu dari naik kuda pusing yang kat funfair tu. Mahal nak mampos. RM3 bleh naik berape minit jer pastu plak tak bleh bawak jenjalan jauh² cz kuda tu pusing² kat situ jer pun(ape la incik wanshah sudah merepek nih.. idea dah beku la tu lama tak berblogging. huhuhuh.. )
Ni plak pic antara hari² yang dah nak last gak la. tempat kosong pun dah semakin banyak cz makin ramai yang menghilangkan diri. Mana tak nye.. tetiap hari masuk dengar ceramah jer. mau muntah 3minit tak berenti².. semua muka nerd jer tak sabo nak balik.(pehh.. mengata orang no 1 aku ni. huhuh..)
Ni plak pic malam last sebelum balik. Sempat lagi diorang berkaroke. aku yang tak pernah karoke pun blasah jer la satu lagu. Cz banyak sangat permintaan dari peminat suruh menyanyi. Diorang ingat aku ni Irwanshah ke?.. adess.. sabo jer la. Aku pun amik mike, blasah lagu MAWI satu. huhuhuh.. itu jer yang aku tau. padahal takde la minat mawi sangat pun.

p/s: kalau korang nak melawat pangkor, ok gak la. best..

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

7 komen yang best:

pakcikLie said...

bab g krusus mmg ngantuk beb!..kalau pencramah ok takper gak...take 5 selalu !

melatidaisy said...

welkam back incik wanshah..terhibur bace celoteh celoteh wanshah petang2 ni..semoga sukses selalu :)

Ayue Aishah said...

welcome back encik wanshah!!
hehehe....

wah... karaoke lagu mawi tu.. hehehe.

sahromnasrudin said...

klu dh konfem, jgn luper belanaj sate kajang tau...paling koman, sate arnab atau rimau malaya huhuhuh

wanshah said...

pakcikLie : yup, memang mengantuk pakciklie. saya pun gagahkan jgk la diri. sebab nak lulus punye pasal.huhuhu.. :-)

melatidaisy: thanks singgah sini cik melati. dah lama tak berblogging, rasa cam kekok nak mula berblogging balik. :-) camne exam? ok tak?..

Ayue Aishah: aiseyh.. lagu tu jer yang tau. huhuhuh.. :-P

sahromnasrudin: boleh jer shahrom. rajin² turun la putrajaya. kat sini pun ada satay kajang gak. :-)

Eqah Zaque Billetdoux said...

selamat kembali. takpe ceramah tak best. dapat sikit ilmu tuh okey lah. hihi

piewahid said...

boring mmg boring tapi kalau kursus kat pangkor, ok gak tu wanshah...:)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top