Sedara-mara

Bumi berputar dari Timur ke Barat?

Huhh.. sedau tak sedau, dah hari jumaat rupenye harini. bestnye esok cuti. huhuhuh.. (haa.. mentang² la esok nak cuti, jangan nak mengelat plak wat keje harini wahai incik wanshah.. =P) week ni plan nak balik ipoh. Ipoh mali oo.. ada sesape nak tumpang balik ipoh ke?.. satu seat tempat duduk, RM250 jer. available seat ada 4. huihh.. sekali jalan bleh untung RM1000 tu. cukup 10kali jalan, waa.. manyak untun oo.. waa bleh jadi teksi driver. hahah.. ape la aku dah mengarut pepagi jumaat nih.

Sebenarnya aku nak mintak pengesahan semua yang melawati blog usang ni tentang email yang aku dapat. Maklum ler dah lama tak bukak email. So smalam bila bukak email, ada 1 email yang menarik perhatian aku. iaitu tanda² hari kiamat. Pihak NASA (bkn nasarudin ahmad yang program tv Perdana Ria dulu² tu tau.) telah mengesahkan pada bulan Jun ni bumi dan planet marikh akan berhenti seketika dari berputar dan akan mengubah arah putarannya dari timur ke barat. Secara tak langsungnye, maka matahari akan mula terbit di barat dan tenggelam di timur. Ini sudah terang² diceritakan didalam Al-quran dan Hadith Nabi S.A.W. kat bawah ni email tersebut yang dikirim kepada incik wanshah. ada sape² bleh confirmkan ini memang NASA yang keluarkan?.. bukan apa, saje nak tau cz ada mana² pihak yang saje membuat propaganda untuk menjadikan manusia ni kacau bilau dan jugak saje² nak cari populariti. Mati itu pasti. hari kiamat itu jugak pasti.

klik pd gambar untuk besarkan gambar.

p/s: kalau benar, masyAllah.. sama² lah kita bertaubat sebelum terlambat.

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

2 komen yang best:

sahromnasrudin said...

ntah la, labu..barat nie mcm2 agenda dia huhuhuhu

Hafiz Ajmain said...

Renung-renung kan. Tanda-tanda kiamat makin menghampiri

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top