Sedara-mara

Kurus lagi?

Hah! tak de kene mengenanye ngan kurus. Kalau aku kurus, tiga hari tiga malam la hujan lebat campur guruh tak berenti². Smalam petang, orang admin kat opis aku hantar surat kat aku. Ingatkan surat cinta ke ape ke.. rupanye surat gi KURSUS INDUKSI. Adoyai.. malasnye nak gi kursus lagi. Kerja yang ada pun banyak lagi tak siap. ni dah nak kena gi kursus plak. Ayat surat tu lebih kurang camni la. 

Y.Bhg. Datu/Tuan/Puan,
TAWARAN MENGIKUTI KURSUS INDUKSI UMUM BIL.2/2010 PADA 18 HINGGA 27 APRIL 2010 DI GOLDEN BEACH HOTEL & RESORTS, PULAU PANGKOR, PERAK

Dengan hormatnya saya menarik perhatian Y. Bhg. Datu/tuan/puan kepada perkara di atas 

bla..bla.. (ada hati perasan jadi Datu ko ni wanshah. huhuhu.. korang jgn main², mana tau tergerak hati aku nak cipta rekod malaysia ke nanti. free² jer dapat datuk. :-P)

Memandangkan aku dah planning macam² nak wat week ni, aku ingat nak cancelkan jer la gi kursus tu. Tapi rugi plak kalau cancel. nanti makin lambat la aku sah jawatan. wawawa.. tak nak.. tak nak.. aku pun bukak google, then search la overview hotel tempat berkursus tu. Tengok view dia bleh tahan gak la. So, aku pun kire ok gak la. yang malasnya, dekat dua minggu gak la kena gi sana tak bleh balik.


ni overview hotel tu jer. bukan sebab aweks berposing tu aku jadi gi sana plak. hueheuheuhe..



Nanti balik aku publishkan pic² kat sana dalam blog ni eh. kalau aku lupa, korang ingat²kan la. wawawa.. malasnye nak gi KURSUS.. kURsus.. kursus.. :-(

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.



Yang Betul,

14 komen yang best:

nizaa said...

wan, jangan la cancel...pegi la tu best woo...kitorang induksi dalam hutan jer tahu..huhuhu...

wanshah said...

tu la, memang kena gi pun kak. kalau tak gi, nanti² kena gi gak. kalau ikutkan kerja, memang takkan habis. wawawa..

::FAIZ FARISH:: said...

Takpalah, aku ganti ko, sebab aku nak jumpa awek dlm gambar tu... hehe

wanshah said...

cess.. sempat lagi ko ye faiz. bagi no fon ko. nanti aku tolong ayatkan utk ko. hueheuehu..

Rozniza Ali said...

pergi kursus la best... lest rilex dan feeling cuti org berbayar....

yg penting extend network - contacts

cik EPAL said...

pergi je la kursus tu :)

wanshah said...

mdm rosniza: ok mdm, good idea. :-)

cik Epal: wah, cik epal pun terjah blog saya yer. :-)

Danial&Nurul said...

haha... tgl la org rmh sesorg...

wanshah.. nk adiah tak?? createkn 1 logo bleh???

sahromnasrudin said...

bro, aku rase hotel tue cap ayamz..dia nk promote je tue sebab tu dia letak gambo aweks tue..apepun, klu gi pangkor aku kirim ikan kering..bukan sotong kering tau huhuhuhu

melatidaisy said...

salam ziarah dari sahabat..selamat berkursus la en wanshah..jgn malas2..he2 :)

paij188 said...

selamat berKURUS eh, KURSUS!

cik zatil said...

KURUS laa g kursus
nanti..hehe

:)

wanshah said...

mana ada kurus la cik zatil. dok kat sini dah makin tembam jer. mana taknye.. sehari 6kali makan. wawaa.. mesti tekezut orang rumah tengok wan balik nanti dah tembam2 jer. huhhuh.. ni pun curik2 online jap.

MaizaC'Joe said...

salam

laa... wan napa lama sangat induksi.. orang seminggu ja.. ooo.. mayb Datuk.. so special sikit.. hehe..

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top