Sedara-mara

Edisi Terjah #1

Edisi terjah blog TKSB kini bermula. =) haa.. ntah tetiba plak aku teringin nak terjah blog orang. Smalam tengah² mandi ilham pun datang(assalamualaikum.. ilham datang ni nak jumpa incik wanshah..) kacau daun betul la ilham ni. orang nak mandi pun tak senang. heuhuehueheu.. ape da mengarut ni.. Ok, jom tengok sape yang kena terjah!!! zasssSS!!!


pic ni aku curik dari blog dia. jgn mare ye bro shahrom.. =P

Aku mula kenal dengan sorang bloggers ni waktu blogwalking,jogging n running. heheh.. tetiba terjumpa la blog nih --> http://sahromnasrudin.blogspot.com/ <-- Owner blog ni tersangatlah sporting dan cool orangnya. tengok blog dia pun cukup la. simple n steady. Blog beliau juga ada peminat² tersendiri. Haa.. korang nak tau kena la terjah blog dia. Klik Sini.


Kat bawah ni plak komen dia first² skali dalam blog TKSB nih. Mula² masuk blog nih malu² kucing jer. skarang dah jadi member baik dah nih. hueheuh..


Haa.. kat bawah ni plak, nama bro shahrom ni dok kat rangking paling atas skali antara pengomen² blog TKSB nih. Sebab tu la blog dia diterjah dulu. heheh.. 
So, korang kena la rajin² mengomen diblog TKSB nih ek. Nanti incik wanshah akan pergi terjah blog korang sume satu persatu. Ni baru "Edisi Terjah #1" lepas ni edisi 2 3 4 5 dan seterusnye. hehehe.. sape yang kena?.. tungguuuUU.. Ape macam? ok tak?.. =P

p/s: tak puas hati la team beregu badminton malaysia kalah ngn skuad jepun..

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

7 komen yang best:

sahromnasrudin said...

trime kasih byk2...wah..terharunya...apapun, tenkiu banyak2 sekali lagi dari saya ;-)

gades ain said...

tayah tgk badminton. buang mase. hehe =)) jht nye ain ;p nak selalu komen la, nak dok rank paling atas. tp selalu tatao nak komen ape. lalalalala~

wanshah said...

shahrom: edisi khas utk bro. =)

ayein: komen ape2 pun bleh cik ayein. =)

M a W a D D a H said...

salam..

terjah la blog adah jugak...hehehe...

kalau xjumpe blog adah, singgah

http://mwdah.blogspot.com

hehehehe

Yied said...

edisi terjah lain daripada yang lain... terjah jugak blog farid ye...

The Wan And Only said...

makaseh singgah blog Wan... dtg la lagi selalu... :)

Wan keje KL...

pakcikLie said...

ni abg rambut ketak ke abg berjambul...jgn mare no..gurau je..

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top