Sedara-mara

Malaysian Typing Speedtest.

43 perkataan
Speed test

Haa.. ade beran??..  nasib baik aku tak terlambat gi solat Jumaat tadi. benda ni punye pasal la. ish².. tapi dah habis solat jumaat xpe, korang bleh try menda nih. Benda ni utk test kelajuan tahap cipan korang menaip. Secara tak langsung bleh train korang menaip entry blog dengan cepat. huhuhuh.. kat bawah ni keputusan dia.
Terharunye dapat rangking 464 dari 5ribu lebih peserta. waa.. rasa nak gi  tido jap la. (tido je kejenye engko ni wanshah.. )

tak ngaku dah test kali yang ke 21kali. tu yang bleh ok tuh. poyoh jer terharu. hueheuheu.. =P

Oopss!!.. sebelum terlupa, nak ucap thanks sangat² kepada HafizOrange87 dan iniAku kerana memberi hadiah berbentuk Award kepada incik wanshah. Arigato huzaimas. =D

Ni award dari Hafiz

dan ini plak award dari iniAku
tapi ada syaratnye. Begini syarat²nye:
1. Buat entry tentang award yg cantik ini - Done
2. Copy badge 'Beautiful Blogger Award' ini - Done
3. Ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut - Done
4. Senaraikan 15 9 blogger sebagai penerima award - Done
9. Semua pengunjung blog TKSB

p/s:- yea.. dah bleh amik.. incik wanshah merasakan semua pengunjung blog TKSB ni patut terima award ni. sebab korang semua rakan blogging yang baik. =) senarai nama diatas incik wanshah amik dari bookmark mozillafirefox. =)Blogger

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.

Yang Betul,

6 komen yang best:

sahromnasrudin said...

wah..terharunya aku..anyway, tenkiu bebanyak la..anyway, baru aku perasan aku nie pengomen terbanyak dlm blog hang nie huhuhu..hrp hang trime la kenyataan ini :-)
semoga hang sukses selalu

wanshah said...

shahrom: yup, thanks bro. =P

Mohd Danial & Nurul Syuhada said...

wan shah!!!! amik dua2 ea...

wan shah jom kita lawan typing...
akak dari 16 tahun sampai sekarang 21 tahun, belajar typing..
siap ada belajar typing kat pc, mik bdk sectery punya...!!! jom kita lawan

cik EPAL said...

kena taip laju laju ni :)

wanshah said...

danialnurul: haa.. bleh kak. kita lawan jom. hehehe.. =P

cik epal: cik epal mesti taip laju² ok. lepaskan geram kat muncit tak habis lagik. =)

Mr Kamikaze said...

Terima kasih ats pemberian award nie wan...layak ker Arm terima Award nie...hehehe..apa2 pun thanx byk coz sudi bg award yer...

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top