Sedara-mara

Selamat berkursus..

Haa.. yang dok sana tu meh sini. jangan nak lari².. nama awak kena gi kursus ni. Kena hadir tau, jangan tak hadir plak. wawawa... saya tak nak.. kan baru jer balik kursus induksi.. adoyai.. kesian la kat saya bos.. asyik kena kursus jer nih.. KURUS la saya camni..

Kursus.. kursus.. dan kursus lagi.. kurusnye tak gak. makin bertambah tembam dah incik wanshah. hahaha.. cam takde harapan jer nak kurus nampak gayanye. Kena makan jusmate5 saploh kilo baru mau kurus agaknye kot. (haishh.. tak bleh jadik nihh.. ) Ape da aku merepek ni.. keje banyak, tambah kena gi kursus lagi, miong² dah jadinye.. Ermm.. minggu ni aku akan stop kejap berblogging. sebab kena gi kursus ni la PROGRAM PENGURUSAN STRATEGIK ICT - PEMBANGUNAN PASUKAN PRESTASI TINGGI ICT. Nasib baik kejap jer. 13-16 Mei lebih kurang 4hari la. (memang 4hari pun...lampik mengira aku nih.) Cam biasa aku pun bukak la google images utk tengok hotel tu camne(wahh.. demand plak incik wanshah nih. pegi tetap kena gi gak..). Memandangkan tempat tu aku tak penah gi, so harap² la tempat tu sama cam dibawah ni memandangkan tempat cam menarik jer..
Waa.. ada kolam mandi..(macam la tau berenang. excited jer lebih. heuheuhe..) haish.. tetiba plak nak gi nih. =P(tak tetap pendirian.. hehehe..) Kalau ada sapa² yang dah gi, komen² la ek. best ke tak best ke. =)
Blogger


Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.

Yang Betul,

9 komen yang best:

nizaa said...

waahhh bestnya....cantik pemandangan...

sahromnasrudin said...

absolutely stunning..saya dah pi tempat tue..memang cantik impian morib tue..klu dgn pangkor ari tue, memang jauh panggang dari api...

wanshah said...

niza: pernah gi ke kak?..

shahrom: wah, bro cakap camtu saya nak gi la. heuheu.. =P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ok laa tu pergi kursus tempat best2..akak ko ni, kat ofiz ajerr

wanshah said...

kak elis: kat opis lagi best kursus kak. bleh balik rumah. ni gi jauh² kena tinggal orang rumah. =(

melatidaisy said...

salam...wan..siannye..kursus lagi ekk..xpe2..sabo ek.. :)

mengenaldiri said...

assalamualaikum
selamat berkursus..
=)

cik zatil said...

kursus bestt oo makan
minum semua free..

hehe..

dunspeak♥ said...

tgk gmbr tuh cm bes jee..hehee

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top