Sedara-mara

Wasiat untuk Wanshah.

Aku telah diWasiat(a.k.a Tag) oleh seorang budak kechik. Eh, bukan budak kecik la, nama panggilan dia je Kechik. =) jangan mare ha kechik. =P incik wanshah akan cuba menjawab soalan² diberi nih.


1) Gamsahamnida sebab bagi wasiat ni..
2) Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active /
3) Bagitau sama diorg yg diorg dpt wasiat dari
org kaya kg sepening lalat..

okeh! itu je condition dia..
now kita jawab soalan pulak!

4) Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv! -Done
- tido (tv yang tengok incik wanshah =P)
- selalunye sms² ngn wife cz wife dok jauh lagi.
- makan nasik depan tv. betambah² selera. =P


5) Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan- Done
- nasik goreng kurik-kurik (kat kuala selangor jer bleh jumpa).
- otak-otak (ee.. gelinyer makan otak..)
- otak monyet ( kalau korang percaye la. hueeuheuh.. )

6) Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK! - Done
- hahahah.. tatau nak jawab. slalu approve jer tak kira orang.
-kalau tak caye, try korang add "wanshah_87@yahoo.com"
mesti approve punye. =P
7) Camna korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe..kat mana?? - Done
- secret.. tak bleh bgtau.
- tapi mula² dulu kitorang berkenalan kat YM(aiseyhh.. terbagi tau gak. =))

p/s: wokeyh.. settle.. =)

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.

Yang Betul,

4 komen yang best:

cik zatil said...

nak order nasik
goreng kurik2
satu leh..

:)

MaizaC'Joe said...

salam

laa... maiza ada ka.. ish.. wan.. nti maiza jwb lah.. xda due date kan.. hehe.. akan jwb jg.. tau.. 2 3 hr lg.. bleh??

wanshah said...

cik zatil: bleh jer cik zatil. tp kena ke kuala selangor la. :)

maiza: bleh jer maiza. :)

sahromnasrudin said...

terima kasih tp sy belum bersedia untuk mengetaq lagi huhuhuhuh...:-)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top