Sedara-mara

Outstation sampai 28/6/2010

Assalamualaikum w.b.t.
Testing²..  hehe.. lamanye tak update blog. skarang ni incik wanshah asyik bz jer ngn keje luar. Ni pun update dari JB jer. Kat cc plak tu. Week ni kena outstation kat Johor Bharu seminggu gak la. Terpaksa la berkampung kat sini. ni pun update kat cc hotel. nasib baik ada gak cc. Baru jer semangat nak update blog tetiap hari week ni, dah kena outstation plak. aduyaii.. malehnye rasa.. So, sesape yang dok kat JB tu, bleh la turun ke Persada Johor ek. ada Minggu ICT kat sini. sampai ahad ni. Kalau nak jumpa sama itu incik wanshah, bleh la gi kaunter JPN. (heuehueheuhe.. promote plak. :-P) So, nanti la balik incik wanshah kasik publish gambar² kenangan kat sini. tu pun kalau ada amik gambar la. heuheuhe.. K, salam. bye³.. tata.. titi.. tututu...

p/s:- thanks kepada yang selalu sudi dan jugak tak sudi melawat blog TKSB ni walaupun sunyi sepi jer.. wawwa.. dah bz jer nak wat camne.. :-(

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

4 komen yang best:

melatidaisy said...

salam,

wah..bizi nye wan.. sabar ye, bersusah2 dulu, bersenang2 kemudian :)

sahromnasrudin said...

hang duk hotel sebelah tue erk?? hotel 5 star tue beb...

Sharinginfoz said...

yalah kekadang busy kan

cik zatil said...

amboi incik wanshah bizi
kursus sana sini..

jom jom datang kota
bharu bwk wifey..

:)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top