Sedara-mara

Saya dah balik...

Hoihh.. ko gi mana nih wanshah?.. gi Afrika ke ape?.. dah makin gelap jer kitorang tengok ni. Muka pun dah makin tembam...

CeSS!!.. sampai hati bos cakap aku camtu. wawawa.. tak mo gi outstation dah lepasnih.. tu baru gi outstation seminggu jer kat johor. kalau gi sebulan, agaknya jadi cam orang Afrika la aku. Tapi tengok orang Johor sume putih² jer. Kenapa aku plak yang bertukar jadi gelap melepak nih..
(segan nak tunjuk kulit yang dah semakin gelap nih.. wawawa.. ). Nak kata dok kat laut, tak sangat pun. Mana la ada gi jenjalan mana sangat pun. Gi JB cam tak tau nak gi mana. Maklum la aku bukan orang Johor. Nak tunggu orang Johor bawak aku jalan², macam takde yang sudi jer.. Tu pun nasib baik incik wanshah bawak kete sendiri. Bleh gak la redah je jalan² kat Johor tu. Kalau salah @ sesat jalan, cari incik polis jer. heuheuheuh..

kereta yang banyak berjasa nih.. mmuahh5.. :-P
Gambar ni diambil kat Stulang Laut. dekat² jer ngn kompleks zone bebas cukai. kalau korang perasan, blakang tu komplek bebas cukai la tu. tapi time incik wanshah gi, macam banyak kedai tutup jer..

Menunggu awek yang tak datang². Frust menungging.. :-P
Nih mamat duorang ni bkn incik wanshah ek. jangan salah sangka plak. hueheuhe.. Ntah ape la diorang wat tepi² laut dah nak maghrib. Balik la wei. bentang sejadah kat masjid lagi bagus. Dapat pahala lagi tu.. Seberang laut tu singapore. Kire memang dekat betul la ngn semenanjung ek?.. ingatkan jauh benau la.

Pemandangan di waktu maghrib.
Sempat lagi incik wanshah mencari port baik untuk men'snap' gambar waktu maghrib(balik wat jamak ta'khir jer :-P). Cari punye cari ankle yang best utk snap kamera, jumpa gak yang nih. Ok la tu wat kenangan kat JB. Lepasni ntah bile plak la nak ke JB.

p/s:- makanan kat JB bleh tahan gak mahalnye...


Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

3 komen yang best:

sahromnasrudin said...

duk hotel mana???

Che Kechik said...

bestnya wanshah dapat jalan2..=)

p/s : lama xnmpk wanshah..bz betul dia..hehehe~

wanshah said...

shahrom: saya dok hotel hanya satu bro. diorang ada bagi diskaun utk hotel puteri pan pasific. tapi 1malam RM200. huhuhu.. tak sanggup la. nak dok 8malam. kopak la duit poket. cz bleh claim 100 jer 1mlm.

che kechik: sehari dua best la kechik. kalau lama2 naik boring gak keje luar. wawawa.. muka pun dah gelap jer ni..

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top