Sedara-mara

Tak sedar logo Israel dalam komputer?


Rasanya ramai pengguna-pengguna Desktop dan Laptop yang menggunakan perisian Microsoft Windows tak sedar bahawa sekian lama logo Israel ada dalam Desktop dan juga Laptop masing-masing... Incik wanshah pun baru jer tau ada benda tu dalam komputer ni haa.. ape lagi, delete terus la.. wat menyemak jer..

Sekarang korang ada pilihan samada nak simpan atau nak buang logo tersebut dari Desktop dan juga Laptop korang...

Kalau nak tengok boleh ikut langkah-langkah dibawah ni.

1. Buka My Computer
2. C: > ProgramFiles > Microsoft Office > MEDIA > CAGCAT10 > J0285926.WMF.

Terpulang pada korang semua nak buat apa sekarang... teman dah delete dah... buat semak je...

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

3 komen yang best:

sahromnasrudin said...

alamak wan shah...betul ke nie? ado dengar jugak depa citer???

Ady said...

umm...betul tuh...so dgn tuh kena tukar pakai opensource punya mcm openoffice...rasanya masih belum di "corupt"kan lagi....

wanshah said...

shahrom: yup, memang ada shahrom. saya pun dapat email dari mmber2. tengok ada terus delete.

ady: saya sokong ady. saya pun tengah berjinak2 nak guna opensource gak ni. senang tak payah nak renew2 licence. huhuh..

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top