Sedara-mara

bunga dikebas orang :-(

Huihh.. dah ada orang amik rupenye.. Cess!! nih yang tak puas hati ni. Korang nak tau ke ape yang tak puas hatinye ni?.. Haa.. meh nak cite.

pagi tadi saje dok surf webhosting. Ingat nak beli la domain 'www.wanshah.com'. tengok² dah ada orang amik. (Cehh.. duku dakat jugak incik wanshah ni karang. wat suspen jer..) sedihnye bile bunga dikebas orang(ayat jiwang yang skema dan poyos. :-P). wawawaa...
Incik wanshah dengan rasa tak puas hatinye terus jer bukak website www.wanshah.com tu. Apekejadahnye(kata kamarulzaman edisi khas ntv7 dulu tu..) bile tengok website tu. Tadaaaaa.. tengok² website tu ada Teddybear jer. nasib baik teddybear tu comel² jer belaka.
Ntah sape la yang rajin wat website camni kan?.. takpun mungkin mana² webhosting dengki ngn incik wanshah. ta mo bagi incik wanshah guna wanshah.com. dia kasik park jer gambar teddybear nih.. Cuba korang taip nama korang plak letak dot com. mana la tau cz korang pun dah ada website masing² gak tanpa diketahui. hueheuheu..

p/s:- untuk maklumat, wanshah.com ni bkn incik wanshah punye website ok. seriously bukan. wawawa..

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

10 komen yang best:

~aSHa~ said...

ada org beli kan kot...tapi tak smpt nak bagi wanshah lagi....dia tgh nak cantik2 domain tu...lepas cun baru dia hadiahkan kat u...

nurayunni said...

blog wanshah da jdik pompuan..huhu

cik zatil said...

hehe..suka baca komen asha..
a'ah laa wanshah dia nk
hadiahkan laa tu..

nak buat suprise aleh2
wanshah dah thu..

hehee...

wanshah said...

kak asha: sape la agaknye nak bagi kat kite tu kan kak?.. saspen nih. :P

nurayunni: waa.. mana ada blog kite jadi pmpuan la. ni universal tau. hehehe..

cik zatil: hah?.. cik zatil tak yang nak wat surprise nih. :D

melatidaisy said...

salam,

alahao comelnye tedi bear tu, nsib baik wanshah gtau,kalau tak mayb sy fikir web tu wanshah punye :)

wanshah said...

cik melati, thanks cz komen. if wanshah wat website, xmo la letak bear² tu. wawawaa.. segan la.. >_<

sahromnasrudin said...

bukan hang punya ke?? abes malaun mane yg gune domain hang tue..baik hang siasat b4 SPRM siasat yang menyebabkan penerbitan anda digantung huhuhuhuh

wanshah said...

bro shahrom: waa.. ayat bro menakutkan la. xkan la sampai SPRM nak cek. huhuhu.. ntah sape punye malaun ntah amik domain tu. pastu letak gambar bear tu je. ishh.. rugi³..

Miss R said...

tgok lame2 3 ekor beruang tu.. beruang tu pon cm blurrr jer.. :P

wanshah said...

tu la pasal miss R. bruang tu pn serba salah jer dok situ ta taw nk watpe. :-)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top