Sedara-mara

Demam bola dah berakhir..


pic kredit to pakcik google

Akhirnya.. sotong jugak yang menang. Bukan sotong Oktopus yang menang lawan bola la. tapi tekaan sotong tu betul la walaupun sotong tu tataw ape² pasal bola. hahaha.. (mengong la sape yang percaya sotong tu ada power.) Punye la semangat incik wanshah set alarm malam semalam nak tengok final punye pasal. (Padahal tak minat sangat pun tengok bola. huhuhu.. ) Perlawanan biasa² tak tengok pun takpe. Tapi final musti tengok. Cz nak tau sape juara jer. huhuhu..

pic kredit to google. Lepasni sume pakat bela sotong octopus banyak² ek. :-P

Giler ahh.. Belanda lawan ngn Spain. 90minit lawan masih lagi seri 0-0. Ingatkan pengadil nak bagi sepakan penalti ke ape. Tambah lagi 15minit pun seri gak 0 berbalas 0. Second tambahan masa baru la Spain dapat score. Hoyeehh... cayalah Spain. dan² tu gak berpaling tadah tukar sokong Spain. hahahh.. tak tetap pendirian. :-P
Spain bernasib baik gak la dapat score pada minit ke-116. Kire Belanda ngn Spain ni lebih kurang sama kuat la. Cuma Spain bernasib baik cz ada ruang jer. Alih², pukul 5 pagi gak la baru habis game tu.

p/s:- subuh gajah la jawabnye.. :P

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

5 komen yang best:

sahromnasrudin said...

aku merana la, wanshah..aku penyokong kuat belanda tau sampai baju raya tahun nie nak buat warna oren huhuhuh..biler dah kalah, kne tukar merah kuning la nie huhuhuh

Ayue Aishah said...

Salam.. hahaha. yeay spain menang.. hehehe. biler pasukan pilihan dah terkeluar, dan-dan tu jugak tukar pasukan. hahaha. dari mule sampai habis FiFA, 3 kali ayue tukar pasukan.. ngeh3...

wanshah said...

shahrom: wahh.. semangat worldcup betul bro. saya wat bj raya kaler hijau. xde kaitan ngn mana² team pun. huhuh.. :P

ayue: xpe ayue, kite nak tengok diorang lawan, kena tukar la team yang masih bermain. tak best la sokong team yang dah terkeluar. :)

Aidi-Safuan said...

huhuhu... kedai mamak kembali kosong. :P

cik zatil said...

sokong sotong jugak!
:p

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top