Sedara-mara

External Hardisk @ pendrive?

Topic cambest jer. huhuhu.. sebenarnya esok nak gi lowyat nih. ada sesape nak ikut ke?.. nak ikut bleh. tapi nanti kena paw ngn incik wanshah padan muka. heheh.. tak la, guro jer la. :-) adik manis kite sorang tu dia nak beli external hardisk. Bukan 1,2,3.. tapi 6bijik skali dia nak beli. Huihh.. awak nak makan hardisk ke ape yang oit?.. kesiannya awak.. macam xde benda lain nak makan. heheh.. saje nyakat dia. Rupanya cikgu² skolah dia pun nak beli gak. tu yang kirim kat dia. So, kena la bawak dia gi lowyat. Cz kat situ banyak choice. lagipun dah kenal ngn certain orang kedai kat situ.

Smalam sempat lagi la survey harga kat forum lowyat. kalau korang nak tengok, bleh la tengok harga² dia kat sini. 2010-06-28_1_Sri Computers

Rasa macam nak amik yang 500GB. tapi dah adik manis tu kata smua bajet bawah RM200 jer. So, terpaksa la amik yang 320GB jer. Cz harga dia bleh dapat dalam RM180. Kalau tambah sket jer lagi dalam RM70, kan dah dapat 500GB punye. Tapi xpe la, orang perempuan tak banyak sangat kegunaan dia. Kalau orang laki ni macam² dia nak wat. kalau bleh, windows pun dia nak masukkan dalam external hardisk tu. game jangan cakap la. hueheuehue.. ape dah incik wanshah sudah merepek nih. So, kalau korang nak turun lowyat esok, roger² la ek. :-)

p/s:- bleh makan tengah hari kat times square. makan mee sizzling. nyam³.. :-P


Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

2 komen yang best:

sahromnasrudin said...

hang kjer bhgn IT ka??? harga netbuk skrg brp?? yang brg baik punya la dan jenama apa yang baik???

wanshah said...

yup, saya keje bhgian IT bro shahrom. kalau bro nak beli netbook, harga pasaran dalam RM1300 dah boleh dapat dah. Saya suggestkan amik HP la. cz stakat ni ramai yang guna kata Ok. xde problem sgt. kalau nak yang free punye, register pakej streamyx yang baru ni. dia open utk smua orang awam. pakej paling rendah RM38 sbln. fix streamyx+netbook = RM38/sbln.

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top