Sedara-mara

Kenangan tetap kenangan

Wawawa.. sedihnye aku lepasni unit aku dah nak berpecah.. Hilang dah la group kerja aku yang best² lagi gila². Bos pun akan bertukar gak. Mintak² la lepasni dapat bos baru yang cam best cam bos sekarang ni jugak. Opss.. lupe plak nak bgtau. Ni entry untuk incik wanshah lepaskan rasa tak best jer.. wawawa.. tak best.. tak best.. perjuangan harus diteruskan. Tengah hari tadi kitorang semua buat majlis makan² kat GP Beriani dekat Pinggiran Putra. Gambar² kat GP tak sempat nak pindah masuk komputer lagi. Tengah² makan, tetiba plak ada surprise. Dapat la hadiah ni.. zasSS!!..
wawawaa.. dah lama kawin pun dapat hadiah gak. Thanks ye bos, cik keynie, cik rozie, dan sume² la unit USTR. Kalau korang terer, cuba teka ape dalam bungkusan hadiah tu?.. haa.. dapat teka dapat hadiah. :P
nak tau sebab pe nama Rizzuan tu aka Goku?.. haa.. korang tengok pic kat bawah ni.
kalau tak nampak, boleh klik kasik besarkan. Gambar ni di edit oleh incik wanshah sendiri. :) gambar ni sebagai sovenier gak. Kitorang print kasik masuk frame, pastu sume orang dapat. Kire kenangan sebelum berpisah la ni. huhuhuh... sedihnye.. yang goku dok atas bumbung tu la incik wanshah. lepasni  masing² dah ada nama baru. 

p/s:- ye² je sedih.. padahal tukar unit jer pun. bukannye tukar pindah keluar. tapi sedih la jgk. wawawa..

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

2 komen yang best:

~aSHa~ said...

group yg dah serasi, kepercayaan pada masing2 tu yg best kan...

tak tau di tmpt baru mcmane...takpe akak doakan semoga baik2 belaka..fikirkan positif..ehehe

sahromnasrudin said...

salam..tenkiu wanshah atas info yg diberikan :-)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top