Sedara-mara

Puasa dah tak lama dah..

Selamat pagi Isnin semua. dah cuti dua hari, nak bangun pagi pun malas² jer rasanye. tapi kewajipan perlu ditunaikan. Kalau tak, orang dah ke bulan, korang datang bulan jer la.. Opss.. salah cakap ke nih?.. huhuhuh.. sory².. ape da mengarut pepagi nih.. Pagi tadi aku direct drive dari melaka ke putrajaya. tu yang meong² jer kot. tension betul jalan jem gegiler ahh.. ada eksiden sebelum tol kajang dari arah melaka. tapi tak nampak plak kete eksidennye. dengar kat sinar jer tadi. tu yang tau ada eksiden. Slalu kalau balik kg wife kat melaka, memang pagi Isnin baru balik ptrajaya.

Nih korang dah get ready ke nak berpuasa di bulan puasa nih?.. tinggal lebih kurang dua minggu lebih jer nih nak puasa. Waa.. tak sabonye nak sambut puasa. (yer² jer ngko.. tak sabo nak puasa ke tak sabo nak raya. huhuhu.. :P) Ape pun, rasanye tak de la awal sangat if incik wanshah mau ucapkan selamat menyambut bulan puasa yang bakal tiba tak lama lagi. kan?².. :)

Hari sabtu haritu skolah wife ada jemput incik wanshah wat training pasal blog kat skolah. Merasa la jadi cikgu kejap. Ngajo cikgu² plak tu. Segannye.. wawawa.. cz skarang ni cikgu² kena ada blog. Ni cikgu² kat melaka la. cikgu kat tempat lain aku tak tau la plak kena ada blog masing² ke tak. cz Jabatan Pelajaran nak cikgu² manfaatkan blog untuk update perkembangan dan aktiviti di skolah masing². So, incik wanshah kena la wat nota sket untuk bagi kat diorang. Training simple² jer. Nak wat dasyat², tak mampu la. huhuhhh.. Kalau korang nak nota yang incik wanshah wat ni, bleh la email ek. kat wanshah87@gmail.com

p/s:- free jer.. kalau nak bayar, kurang² RM150. so, jgn gatal² nak bayar ek. hueheuh.. guro jerk. :)

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

5 komen yang best:

..nOj.. said...

hai wanshah. dh lama tak komen kt cni. :)

bestnye dh tak lama nk bln pose kan. rasenye dh boleh dh start kurang2 kan makan. nanti bile 1 ramadhan, takde la perut terkejut sgt. hehe

sahromnasrudin said...

wan shah..ko charge brp klu org nak upah ko buat belog mereka???

wanshah said...

noj: betui tu kak. kalau dah biasakan dulu puase sunat, masuk 1ramadhan nanti takde la perut tekejut. :)

shahrom: saya tak charge bro. cz saya tolong² orang sambil blajar² gak. huhuhh.. :) tapi ada gak orang yang bagi duit. :) tolong orang dapat pahala. heheh..

Che Kechik said...

salam wanshah..
lama sih xketemu..
wanshah pon nmpk cam busy je nowadays..
ngeh! da jd chekgu gak die an..
kite nk jd student wanshah boleh?
hihihi~ ='p

wanshah said...

kechik: kite jadi ckgu skejap je. hueheuhe.. kechik nak jadi murid bleh. tapi kena bayar yuran pendaftaran, yuran exam, yuran PIBG, pastu yuran lain². huhuh.. ada sanggup ke? :P

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top