Sedara-mara

Sinchan ke ni?

Adoyaii.. pepagi lagi dah nak tergelak dapat email dari sorang member. Ingatkan sinchan betul la. rupenye ada orang make-up anak dia jadi macam sinchan. Anak sapa la tu kan?. :-) ZassSS.. jom tengok pic kat bawah ni.
Wah..wahh... comelnye budak ni. memang ada gaya macam sinchan la. Mak ayah dia excited sangat kot tengok cite sinchan. tu yang dapat anak macam sinchan tu. Tengok lagi pic kat bawah ni. zaassSS..
Eh.. Ehhh.. dalam tido pun senyum lagi. memang sinchan betul la dak nih. :-P zaassSS lagi..
Bulatnye muka bdk nih. agaknye ape la budak tu nak kata kan?.. "mama, saya kencing lagi.. heheh.. " zasSS lagi kat bawah ni..
Rajin betul la mak bapak bdk ni gi kaler²kan anak dia bagi nampak macam sinchan. Kesian bdk tu. terpaksa dalam rela la.

p/s:- lepasni bleh makeup anak tu jadi doremon plak. heuehue..

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

3 komen yang best:

sahromnasrudin said...

wah, dh ada dlm blog org lain la

melatidaisy said...

salam wanshah,

alahai comel nye baby tuh..pipi labuh! huhu

ada award dr melatidaisy, nanti dtg la ambik kt blog sy ya :)

nurayunni said...

haha..lawak..

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top