Sedara-mara

Training teknikal

Salam satu malaysia. cewahh.. apekabo semua?.. :-) smalam dan kelmarin tak sempat nak wat entry. cz incik wanshah kena gi training teknikal notebook n printer. Haa.. lepasni korang nak repair notebook ke printer ke, pc² korang ke, bleh la contact² ek. :-P SMS ONWANSHAH hantar ke 33399. heuheuheu.. takla, memain jer la. Kalau nak mintak tolong, email jer kat wanshah87@gmail.com. insyAllah incik wanshah sudi membantu. huehuheu...
ni component² notebook yang dah di baraikan(disamble pd sape yang tak tau. :P) mulanya cam susah gak la. tapi dah faham consep pemasangan dia, senang jer la. component dia sama jer ngn pc.
Time bukak sume laju jer. bile time pasang, smua dah glabah. hahahah.. tu la, bukak tak mo tengok. Nasib baik cikgu ada. heuheuehue..
Notebook yang dah hampir siap dipasang. waa.. xsabo nak tengok hidup ke tak ni. :)
Uihh.. tekunnya akak tu memasang balik notebook dia ek. haa.. cepat².. pandai bukak, pandai la pasang balik. heuheuehu..
Haa.. yang kat depan tu cikgu tengah bagi penerangan pasal LCD. Ooo.. baru tau rupenye ape perbezaan LCD, Plasma, ngn LED. tak rugi gi training ni. Ckgu tu pun dasyat gak la. ada profesional certified utk notebook ni.

p/s:- mai².. repair komputer harga murah. heuheuheu...


Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

4 komen yang best:

cik zatil said...

waa..ada org teror
repair lappy!

hehe..leh mtx khdmt
bantuan nnt bro..

:p

sahromnasrudin said...

aku nak carik spare part la..maner murah???

Kancilbiru said...

eh akak ada g mesiniaga 13hb tu..hehehe...akak pun dah hilangkan no hp ko la...hp akak rosak haritu..pesal ko tak tegur akak..kawan ko sorg dalam kelas tu member kepada bos akak tau...apa tah nama dia...hehehe

wanshah said...

cikzatil: boleh aje cik zatil. pengerasnya pulut kuning ngn ayam golek. okeh?.. :P

shahrom: carik kat lowyat murah bro. kalau nak turun kl carik barang komp, roger la saya ek. boleh aje nak tunjukkan. :)

kak niza: laa.. akak la tu ek?.. saya nak tegur takut salah orang. huhuhu..xpe, lain kali bleh jmpa ek. nanti bg no fon kat email saya ek. no fon akak saya dah hilang. :)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top