Sedara-mara

Cendera jantung untuk wanshah.

Assalamualaikum w.b.t. Jawab salam kalau korang orang Islam. tak jawab berdosa ooOO.. betul³.. salam sejahtera kalau korang bukan Muslim. :) Waa.. rasa cam baru bangun tido la plak malas nak wat entry. wawawa.. dah berape hari tak update blog nih. Asyik bz jer ngn keje+balik kg. Harini baru masuk keje. Dari pagi sampai la ni(ayat utara sket.. :P) baru la nak dapat rehat. Kena jadi pekerja yang berdisiplin ta bleh curik tulang huhuhu.. (Curik tulang kalu, jadi anjing la..) Smalam sampai jer rumah, tengok ada pos laju punye notis. Haa.. nih mesti barang dah sampai nih.. tengok dia tulis nama situ wanshah. Musti barang dari incik shahrom nih. cz incik shahrom kata ada hantar hadiah. hueheu.. Pagi tadi tak sabo² gi amik kat pos laju punye opis. 

Sampai opis pos laju tu, kena plak aweks yang jage kaunter tuh. Dia tengok kat bungkusan tu ada alamat blog incik wanshah plak. Eh.. eh.. encik ada blog gak ke?.. minat ye wat blog?.. dalam hati cakap, haishh.. ni mesti dia pun ada blog gak nih. Kalau takde blog, takkan la dia tanya kan³??.. segan la nak tanya balik. huhuhu..


Alamat terpaksa ditutup kerana privacy. :P

Mak oihh.. besau gak kotak dia. ingatkan benda kecik je. kot² la keychain ke ape ke..Cz haritu incik shahrom kata ada bagi cenderajantung untuk incik wanshah. Dah terpikir keychain berbentuk jantung kot.. Skali kotak besau camtu, takkan keychain kot.. haa.. agak² ape ek dalam tu?.. meh tengok kat bawah nih..
Complete set awak bagi saya ye incik shahrom. heheh.. ape pun, terima kasih sangat² kerana memberikan saya cenderajantung ni ye. Incik wanshah menghargainye sangat². Sape yang tak kenal lagi incik shahrom, bleh la melawat blog dia kat sini ek. http://sahromnasrudin.blogspot.com/

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

10 komen yang best:

sahromnasrudin said...

salam...sama2 wan shah..sy bg 2 set coz satu utk wanshah dan satu lg utk istri tersayang wanshah..cume yg kalkulator tue ada satu je..so, tak dpt anta 2...apepun, trime kasih atas pertolongan tu ya...:-)

wanshah said...

ok bro, thanks ye. saya tolong ikhlas, if ada ape², kite sharing la. tak rugi pun. :)

::FAIZ FARISH:: said...

blh pinjam tak?

intan said...

wah..
1st time tngok kat bungkusan siap ada tulis nama blog lagi..
haha
bagus..kreatif kreatif

wanshah said...

Faiz: haha.. tak bleh pinjam la faiz. sayang ni nak bagi. huhuh.. mintak kat bro sahrom. :)

Intan: betui³.. :P

a kl citizen said...

rezeki tu... kan.
orang memberi, kita merasa. bagus dapat kenalan cam gitu.

membalas ziarah dan salam kenal

terbaru dari saya : bebel

fyna said...

nk kalkulator tu! hehe pas kt i leh =P

wanshah said...

klcitizen: yup, betul tu kak. :)

fyna: uit.. ta bleh la. tu orang bagi. :P kalo incik wanshah beli, bleh la kasik. :)

Miss R said...

wahhhh bestnyerrrrrrrrr CALCULATOR tuh.. :)

M a W a D D a H said...

bestnye die dapat cenderajantung...hehe

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top