Sedara-mara

Seterimiks baru disambungkan.

Assalamualaikum w.b.t. Selamat pagi cikgu!(gaya ala² dalam kelas upin ngn ipin). Al-maklum la kat rumah dah dapat seterimiks. Ingat TM, ingat upin ngn ipin. hahahaa.. dah start mengarut dah pepagi nih. Dekat 2bulan menunggu, akhirnya dapat gak masuk. Bagusnye TM buat kerja. Pantas giler la. Opss.. sory².. ni bukan puji. tapi perli. wawawa.. mahap la kalo ada yang terase ek. Jenuh dah 2 3 kali gi TM point tu. siap bleh tertukar pakej plak tu. Daftar pakej lain. Sekali orang datang nak pasang, tengok dah bertukar pakej lain. Cancel pasang, terpaksa gi TM utk ubah pakej balik. Kali kedua nak datang pasang, pun camtu gak. Kali ketiga, nasib baik Ok. Smalam test connection, Ok la laju connection dia kalau nak dibandingkan dengan speed berukband. Brukbeng pe tak bleh bgtau. nanti kecik hati beruk tu. huhuh.. So, lepas ni bleh dah la aku nak hupdate blog bebanyak. (Semangat yang hangat² taik lembu. hueheuhe.. ) Tak caye ek?.. nantikan keluarannye akan datang. :P
Rasanye skarang ni kalau langgan pakej seterimiks, suma dapat modem router camni gak kot. heuehe.. lepasni bleh roger² incik wanshah waktu malam ye. :)
beserabutnye alahai.. malehnye nak kemaskan. Meh sape² nak tolong kemaskan. saya belanje megi bebuke puasa. Ok la kan?.. heheh.. kalau nak makan sedap², kena jumpa kak wana. Hari² kak wana masak sedap². :P Klik jer sini http://www.potretkasih.com/ kalau nak gi rumah dia ek.Blogger

Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

7 komen yang best:

sahromnasrudin said...

salam wan shah..same la kiter..router aku pun cenggitu..klu ko tak nak serabut, jgn pakai split tue..maknanya..telefon tue ko masuk stor je huhuhu..( mcm aku buat)..lg 14 hari ko dpt la netbuk free tau tp ko kne carik beg sendiri coz dia bg kotak je..beg tarak huhuhuh..ko amek pakej brp?? aku amek paling murah tp laju gak walau 54Mbps jerk...

wanshah said...

bro sahrom: 54mbps laju tu bro. 54kbps kot? :) cnfirm ke bro dalam masa 14hari?.. ni yang den tak sabo nak tunggu. huhuh.. assobaru minal iman.. saya amik pakej yang 1mbps. tak sure la laju ke tak. tak bleh nak test. pc motherboard problem. guna notebook lama je pentium3. rasa mcm slow. notebook tu yang slow kot. :)

sahromnasrudin said...

alamak..silap..typing error..54kbps je heheheh..yup, mmg dlm masa 14 hari..dia akan pos laju..ko ready la dgn beg heheheh...aku rasa notebook hang yg problem tue coz pakej yg aku pakai pun laju gak walau 54kbps jerk..mesti bil pertama ko seratus lebih kan coz aku yg amek paling murah pun bil pertama RM 86.05...( kalah pakej astro supersport huhuhu)

wanshah said...

bro sahrom: ye ke bro?.. kena get ready nih. saya amik sbln rm68 punye. Bro amik yg RM38 ke?.. bln ke 2 n 3, bil dah maintain macam harga pakej tu ek bro?..

::FAIZ FARISH:: said...

aku pakai digi bband je......

sahromnasrudin said...

salam..yeah..betul tue..aku amek yg pakej rm 38..masuk bil kedua pakej dh mcm biasa iaitu RM 38 + RM 1 ( sewa telefon dgn router seringgit jerk)...kontrak 2 tahun kan..klu pindah boleh transfer tp klu quit kne bayor RM 300++ kalau tak silap aku huhuhuhu

wanshah said...

Faiz: DG bband kat tempat ko laju tak faiz?..

sahrom: oo.. ok la sewa dia seringgit je. jgn cam dulu kena bayar RM21. kalau conection dia ok, kite guna je terus 2tahun bro. :)

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top