Sedara-mara

Perkahwinan Syed Muzaffar 10/10/10

Assalamualaikum w.b.t. Ehem².. tarikh keramat nih mesti ramai orang kawin. So, selamat pengantin baru aku ucapkan pada korang yg kawin tu ek. Smoga bahtera rumahtangga yang dibina dirahmati Allah selalu dan selamanya. Wedding of the year yg berlangsung harini mesti korang dh tau sape dia kan?.. Datuk Syed Muzaffar la.(tengok tajuk kat atas tu bleh la..) =)

Ni gambo prewedding dia. Memang gempak la pre-wedding dia. Nak buat seolah² macam kat kayangan. Gambar² ni aku dapatkan dari FB kukubesi. Diorang ni kalo wat shooting memang gempak habis. huhuhu..
nak kebulan agaknye nih?.. =)

Lokasi pengambaran pre-wedding ni dibuat di Bukit Broga, Semenyih, Selangor. Lebih kurang dekat² ngn Kajang Pak Malau gak la. =) Lepasni sape plak nak wat pre-wedding cengginih?.. botak kepale kalo takde duit nak wat cengginih. hueheuheu..

Yang Betul,

9 komen yang best:

imanshah said...

sungguh cantik gambar pre-wedding depa..selamat pengantin baru angkasawan negara

nurayunni said...

sgt2 cantik..
suke sgt tgok..sweet...

wanshah said...

imanshah: selamat pengantin baru jugak cikgu. eh!.. silap plak. heheh..

nurayunni: ayuni kawin nanti bleh la wat camtu. hehe.. dlm berita tv3 tu ayuni ke yg masuk sukom?.. nama mcm sama. org ganu gak tu. :)

kak wan said...

Salam Shah,
Betul..kakwan setuju apa yang shah cakap tu.
Tapi dia kan sapa..dua2 doktor. angkasawan lagi...kita jgn ikut..boleh booking cameraman pun dah syukur kalau tidak ...pakailah camera cikai tu je.....

sahromnasrudin said...

salam..hang pun join gak buat entri ini..maklumla, dah bersepah entri tentang ini..tapi, sebab hang dah buat, aku layan je la hehehehe.....

wanshah said...

sahrom: biasa la bro. org ternama ni kalo kawin, ramai orang heboh²kan. kalo kita kawin, sendiri² heboh la kan. huhuhu.. tu pun kalo orang nak dengar la. =P

huϟna™ said...

gempak gle!
hakhak..

airane_aida91 said...

fuyo0..cantik btul gmbar2 tu..mcm fantasy pun ada..cuba guna tema angkasa..mmg cntik siot t tu..

Faizal n Fashitah said...

ooOOoo cantik. Bleh buat bisnes ni huhu..

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top