Sedara-mara

Berehat sekejap


Pejam celik.. pejam celik.. dah pun penghujung bulan MAC. (bulan 3 bg yang tak tau. :-P) Kejap je dah nak masuk bulan April plak. First skali aku nak ucapkan terima kasih sangat² kat korang semua yang sudi melawat dan menambah traffic ke blog aku. 

Entry kali ni mungkin enty yang terakhir dari aku.. (bunyi cam sedih jer.. hueheuheuehu...) rilek².. jgn sedih dulu. tak habis cakap lagi nih. ni entry aku yang terakhir untuk bulan MAC ni la. Lepas ni aku akan berehat seketika dari berblogging untuk masa seminggu. Kerana aku kena gi outstation ke Terengganu. Kerjanya jaga pameran kat TTC (Terengganu Trade Center). So, kepada semua orang Terengganu jemput² la turun ke TTC ye pada 1-4 April 2010 ni. Ada Pameran ICT kat sana. Oleh kerana JPN pun terlibat sama kat pameran tu, so tu yang aku kena gi outstation ke sana. Sesape yang rajin tu turun TTC nanti boleh la roger² aku ek. InsyAllah aku akan berblogging smula bila balik dari Terengganu nanti.

p/s: Terengganu.. i'm comming.. :-)


Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.



Yang Betul,

[...] Baca Sepenuhnya...

Icon yang best


Bagaimana menggunakan icon diblog anda.
1. Klik pada icon yang anda inginkan. Secara automatik kod untuk icon akan berada didalam kekotak kod.
2. Select/Highlight kod tersebut kemudian "Right-Click" dan "Copy" kod.
3. Pergi ke post atau comment box dan press "Ctrl+V" untuk paste.




MSN Onion Icons Onion Icon Onion Icon Onion Icons MSN Onion Icon Onion Icons MSN Onion Emoticons Onion Emoticons MSN Onion Emoticon
Onion Emoticons MSN Onion Emoticons Onion Emoticon Onion Emoticons MSN Onion Emoticons MSN Onion Emoticons Onion Icons Onion Icons Onion Icon
Onion Icon Onion Icons MSN Onion Icon Onion Icons Onion Emoticons Onion Emoticons MSN Onion Emoticon Onion Icons Onion Icons
MSN Onion Icons MSN Onion Emoticons Onion Icons Onion Icons MSN Onion Emoticons



Onion Icon - Bad Mood Emoticons Set for FaceBook

MSN Onion Emoticon Onion Emoticon Onion Emoticon MSN Onion Emoticon MSN Onion Emoticon Onion Emoticon Onion Emoticon MSN Onion Emoticon Onion Emoticon
Onion Icon Onion Icon Onion Icon MSN Onion Icon Onion Icon Onion Icon Onion Emoticon Set MSN Onion Icon MSN Onion Emoticon Set
MSN Onion Emoticon Set Onion Emoticon Set Onion Emoticon Set Onion Emoticon Set MSN Onion Emoticon Set MSN Onion Icons Onion Emoticons Set Onion Emoticon Set MSN Onion Emoticon Set
Onion Emoticon Set Onion Emoticon Set Onion Emoticon Set Onion Emoticon Set MSN Onion Emoticon Set Onion Emoticon Set MSN Onion Emoticon Set Onion Emoticon Set MSN Onion Icons
Onion Icons Onion Icons MSN Onion Icons Onion Icons Onion Emoticons MSN Onion Icons Onion Icons Onion Icons MSN Onion Emoticons
Onion Icons Onion Icons Onion Icons

Onion Icon - Others Emoticons Set for Blogger and Hi5

Onion Icons MSN Onion Icons MSN Onion Icons MSN Onion Icons Onion Icons Onion Icons MSN Onion Icons MSN Onion Icons MSN Onion Icons
MSN Onion Icon Onion Icons Onion Icons Onion Emoticon Onion Emoticon MSN Onion Emoticon MSN Onion Emoticon MSN Onion Emoticon Onion Emoticon
Onion Emoticon MSN Onion Emoticon MSN Onion Emoticons Onion Emoticons MSN Onion Emoticons Onion Emoticons Onion Emoticons MSN Onion Emoticons Onion Icon
Onion Icon Onion Icon Onion Icon MSN Onion Emoticons Onion Icon Onion Icon Onion Icon MSN Onion Icon MSN Onion Icon
Onion Emoticons



Sbg tanda sokongan anda pada blog TKSB, sila klik jika terdapat Ads dibawah.


Yang Betul,

[...] Baca Sepenuhnya...

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top