Sedara-mara

HEBAHAN KARNIVAL PENDIDIKAN MARA 2011

Assalamualaikum w.b.t.
Apekabo semua?.. mesti boring kan masuk blog nih cz incik wanshah teramatlah bz skarang ni sampai nak update belog pn tak sempat. wawaawa.. al-maklum la skarang ni banyak sangat outstation. Ni pun baru je balik dari sabah. Seminggu gak berkampung di kawasan pedalaman tu. Nak tau kat mana?.. kat TONGOD. atas lagi dari Telupid. kalau nak tau, tanya sama pakcik google saje. heuheueh.. search je kat google map, confirm jumpa tempat tu kat mana. :)

Ooopss.. terlebih sudah!. :P sebenarnya nak wat hehaban kat sini pasal karnival MARA bulan MAC2011 ni. Kalau korang yg ada adik² atau pun sedara mara yang baru habis SPM tu, elok la hebahkan ye. bleh gak diorang dapat info pengajian kat karnival mara ni. Ape pun, jom tengok tarikhnya ye.. zasSS..

Klik untuk besarkan.




Klik untuk besarkan.


Yang Betul,

5 komen yang best:

sahromnasrudin said...

aku terkejut baca tajuk nie, wanshah..hehehehe..apepu nice info la ko bagi..bile nak upload pic dari DSLR ko...aku tunggu nie tau huhuhuhhhh

wanshah said...

hahaa.. tau dah. mesti terkejut punye. lupa nk letak nama bro kat entry ni tadi. :) tunggu bro, akan diusahakan. :) lepasni blog ni penuh ngn gambo² je la. :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bagus info2 macam ni, bagi yang nak masuk uitm, boleh mohon sekarang , rujuk entry ni http://www.elissmie.com/2011/03/siapa-nak-belajar-kat-uitm-meh-sini.html

sahromnasrudin said...

yg aku tak tahan tue mana ko dpt surat tue...siap ko scan lagi..rajin la ko nie, wanshah....

lama tak sembang dgn ko...bile ko nak turun NS hahahahaa

wanshah said...

nanti saya turun N9 bleh gi amik gambo skali bro. heuehueh.. bile nak gi rumah pakciklie?.. :P

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top