Sedara-mara

Tanah Lot Tepi Jalan Utama, Salak Tinggi, Sepang.

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam 1M. Saya ada sebidang tanah terletak betul-betul tepi jalan utama Salak Tinggi. Kalau dari Salak Tinggi ke KLIA, tanah terletak sebelah kiri bertentang dengan kilang Ayamas.

Ciri-ciri Tanah:-
1. Saiz 2.8144 Ekar.
2. Sebelah belakang tanah, perumahan baru siap.
3. Sebelah kiri tanah, perumahan sedang dalam pembinaan.
4. Sebelah depan tanah, jalan utama. senang untuk keluar masuk.
5. Harga tanah berpotensi melambung tinggi dengan cepat memandangkan impact pembangunan di sekeliling yang pesat.
6. Berdekatan dengan KLIA. - 5minit.
7. Berdekatan dengan Putrajaya - 15minit
8. Berdekatan dengan Cyberjaya - 15minit
9. Berdekatan dengan Tol Plus KLIA, Nilai, dan Putrajaya.

Tanah ni amat sesuai untuk buat rumah, mahupun pejabat. Kalau nak buat pejabat, lagi bagus, sebab berdepan dengan jalan utama. Lebih mudah untuk orang kenal.

Harga buka RM27/kaki persegi.
2.8144 Ekar = 122,595sft
122,595sft x RM27 = RM3310065(RM3.31juta)
Harga masih boleh negotiate kalau betul-betul berminat.

Kalau nak buat rumah tapi tak mampu nak beli tanah seluas tu, tak ada masalah. Boleh berpakat dengan 9 atau 10orang rakan kita share beli sama-sama. So, tak mahal sangat la.

Contoh:-
122,595sft / 10 orang = 12259.5sft
12,259.5sft x RM27 = RM331,006 (1lot)
12,259sft tu besar. Boleh buat 2 atau 3 banglo dah. Harga still boleh nego lagi.

Kalau nak lebih details, tuan/puan boleh set time untuk jumpa, saya boleh terangkan lebih details berkenaan tanah tersebut.

Kalau berminat, boleh sms/call:-
En. Wan - 013 6273391



Yang Betul,



tanah lot, sepang, tanah lot sepang, tanah untuk bina pejabat, tanah untuk buat ofis, office, tanah lot tepi jalan sepang, tanah lot sepang untuk buat pejabat, tanah lot murah, tanah lot untuk buat rumah, tanah lot sepang, tanah lot salak tinggi tepi jalan, tanah tepi jalan salak tinggi, tanah tepi jalan KLIA, tanah berhampiran KLIA untuk pejabat, tanah pejabat sepang, tanah pejabat berhampiran KLIA, tanah KLIA, tanah untuk pejabat berhampiran putrajaya, tanah putrajaya, tanah sepang, tanah salak tinggi, lokasi strategik untuk bina pejabat sepang, lokasi strategik tepi jalan salak tinggi, tanah berhampiran cyberjaya, tanah berhampiran putrajaya, tanah berhampiran tol nilai, tanah berhampiran tol KLIA, KLIA freehold land, KLIA land for sale, tanah untuk dijual, berdekatan KLIA, Cyberjaya, Putrajaya, Salak Tinggi, Nilai, Pajam, IPD Sepang, tanah berdekatan IPD Sepang, tanah lot salak tinggi, tanah lot sepang, tanah lot IPD Sepang,tanah lot, sepang, tanah lot sepang, tanah untuk bina pejabat, tanah untuk buat ofis, office, tanah lot tepi jalan sepang, tanah lot sepang untuk buat pejabat, tanah lot murah, tanah lot untuk buat rumah, tanah lot sepang, tanah lot salak tinggi tepi jalan, tanah tepi jalan salak tinggi, tanah tepi jalan KLIA, tanah berhampiran KLIA untuk pejabat, tanah pejabat sepang, tanah pejabat berhampiran KLIA, tanah KLIA, tanah untuk pejabat berhampiran putrajaya, tanah putrajaya, tanah sepang, tanah salak tinggi, lokasi strategik untuk bina pejabat sepang, lokasi strategik tepi jalan salak tinggi, tanah berhampiran cyberjaya, tanah berhampiran putrajaya, tanah berhampiran tol nilai, tanah berhampiran tol KLIA, KLIA freehold land, KLIA land for sale, tanah untuk dijual, berdekatan KLIA, Cyberjaya, Putrajaya, Salak Tinggi, Nilai, Pajam, IPD Sepang, tanah berdekatan IPD Sepang, tanah lot salak tinggi, tanah lot sepang, tanah lot IPD Sepang.

[...] Baca Sepenuhnya...

Pakej Gambar Kawin

Kepada bakal pengantin² baru yang nk melangsungkan perkahwinan, dah cari fotografer ke belum? huhuu.. bukan ape, gambar tu la kenangan sampai anak cucu cicit nanti. :) Sekarang ni ramai sangat dah fotografer perkahwinan. Harga pun boleh tahan gak ler.. ada yg mahal, ada murah, ada berkualiti, ada intermediate.. macam² ada. :) Terpulang la pada yg menyediakan perkhidmatan tu. Nak kawin ni bukannye senang. Bagi kita golongan pertengahan ni, nak kumpul duit kawen, punya la seksa. Macam² nk kena beli, bayar itu ini. Nak ambik pakej fotografer ribu-riban, pikir 2-3kali gak. wawawaa.. So, ni saya nk ofer pakej fotografer kawen murah-murah je.. Setelah mengambil kira kos² maintenance kamera, masa sebelum, sewaktu, dan selepas majlis perkahwinan, saya meng-oferkan pakej fotografi yg paling minimum dari RM400-RM1600. Ramai gak kengkawan tanya kenape murah bebeno?.. huhuu.. Cukup ler tu.. buat ape nak tekan orang untuk ambik untung melangit.. Kire kita tolong ringankan beban orang, dalam masa yg sama, kita merasa la jugak sikit pun kan?.. =)
So, boleh checkidout details² kat bawah ni. Kalau rasa bajet terlebih @ terkurang, kite boleh adjust ler kasik fit. :) Kalau berminat, boleh call En.Wan-0136273391



Untuk melihat hasil² fotografi perkahwinan yang telah lepas, boleh refer website saya yang .
http://wedding.rizzuanshah.com
ataupun yang ni sebagai hobi
http://www.rizzuanshah.com



Yang Betul,



pakej fotografi perkahwinan, fotografi perkahwinan, fotografer, photographer perkahwinan, wedding photographer, persiapan perkahwinan, foto kawen, foto perkahwinan, fotografi kawen, fotografi perkahwinan, pakej foto murah, pakej perkahwinan murah, fotografi bajet, fotografi perkahwinan bajet, photografi bajet, photografi perkahwinan bajet rendah, fotografi perkahwinan bajet rendah, wedding photographer malaysia, wedding photography budget, low budget photography, foto kawen berkualiti, foto perkahwinan berkualiti, partime fotographer, parttime photographer, partime fotografi perkahwinan,

[...] Baca Sepenuhnya...

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top