Sedara-mara

Pakej Gambar Kawin

Kepada bakal pengantin² baru yang nk melangsungkan perkahwinan, dah cari fotografer ke belum? huhuu.. bukan ape, gambar tu la kenangan sampai anak cucu cicit nanti. :) Sekarang ni ramai sangat dah fotografer perkahwinan. Harga pun boleh tahan gak ler.. ada yg mahal, ada murah, ada berkualiti, ada intermediate.. macam² ada. :) Terpulang la pada yg menyediakan perkhidmatan tu. Nak kawin ni bukannye senang. Bagi kita golongan pertengahan ni, nak kumpul duit kawen, punya la seksa. Macam² nk kena beli, bayar itu ini. Nak ambik pakej fotografer ribu-riban, pikir 2-3kali gak. wawawaa.. So, ni saya nk ofer pakej fotografer kawen murah-murah je.. Setelah mengambil kira kos² maintenance kamera, masa sebelum, sewaktu, dan selepas majlis perkahwinan, saya meng-oferkan pakej fotografi yg paling minimum dari RM400-RM1600. Ramai gak kengkawan tanya kenape murah bebeno?.. huhuu.. Cukup ler tu.. buat ape nak tekan orang untuk ambik untung melangit.. Kire kita tolong ringankan beban orang, dalam masa yg sama, kita merasa la jugak sikit pun kan?.. =)
So, boleh checkidout details² kat bawah ni. Kalau rasa bajet terlebih @ terkurang, kite boleh adjust ler kasik fit. :) Kalau berminat, boleh call En.Wan-0136273391



Untuk melihat hasil² fotografi perkahwinan yang telah lepas, boleh refer website saya yang .
http://wedding.rizzuanshah.com
ataupun yang ni sebagai hobi
http://www.rizzuanshah.com



Yang Betul,



pakej fotografi perkahwinan, fotografi perkahwinan, fotografer, photographer perkahwinan, wedding photographer, persiapan perkahwinan, foto kawen, foto perkahwinan, fotografi kawen, fotografi perkahwinan, pakej foto murah, pakej perkahwinan murah, fotografi bajet, fotografi perkahwinan bajet, photografi bajet, photografi perkahwinan bajet rendah, fotografi perkahwinan bajet rendah, wedding photographer malaysia, wedding photography budget, low budget photography, foto kawen berkualiti, foto perkahwinan berkualiti, partime fotographer, parttime photographer, partime fotografi perkahwinan,

0 komen yang best:

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top