Sedara-mara

Tanah Lot Sepang Untuk Dijual. Freehold, Malay Reserved.

Kepada yang berminat atau sedang planning untuk membeli rumah, saya syorkan untuk survey dulu harga tanah+kos untuk bina rumah berbanding beli rumah siap. Sebabnya beli tanah kemudian bina rumah, jauh lebih jimat dari beli rumah siap. Kalau beli tanah, boleh customate nak design macam mana. Boleh ada laman sendiri. Senang nak parking kereta, dan yang penting senang kalau nak buat kenduri.

Kalau berminat nak cari tanah area Sepang, ni ada lot yang sangat baik dan strategik. Sesuai jugak kalau simpan untuk pelaburan. Tanah yang pernah saya iklan kan dulu di Blog ini, sekejap je orang dah beli. Sebab lokasi tanah memang sangat strategik di Sepang ni. Berikut butiran tanah tersebut:-

Saiz Lot : 5000sf (ada 8 lot)
Harga : RM25/sf    (harga semasa: RM28/sf tanpa infrastruktur)
Total : RM125,000.00
Rezab : Malay - Freehold
Geran : Individu

Saiz Lot : 7000sf (ada 1 lot)
Harga : RM25/sf    (harga semasa: RM28/sf tanpa infrastruktur)
Total : RM175,000.00
Rezab : Malay - Freehold
Geran : Individu

Berminat/Hubungi : 013-6273391 En. Wan

Infrastruktur disediakan:-
1. Jalan tar
2. Tiang TNB (sampai depan lot)
3. Paip Syabas (sampai depan lot)
4. Longkang

Kedudukan Strategik:
1. Berdekatan dengan Bandar Baru Nilai. - 20minit
2. Berdekatan dengan Bandar Baru Salak Tinggi. - 10minit
3. Berdekatan dengan KLIA - 5minit
4. Berdekatan dengan tapak Kompleks Tabung Haji Baru yg akan dibina. - 8minit
5. Mudah untuk ke KL. Melalui MAX Highway ataupun Tol Nilai(PLUS). - sekitar 30minit
6. Berdekatan dengan Putrajaya.- 20minit
7. Puchong Perdana.- 25minit
8. Ada pam minyak Esso, Shell, dan Petronas berdekatan.
9. Bersebelahan dengan Taman Desa Salak Setia.
10. Harga bakal melonjak tinggi kerana lokasi bersebelahan Putrajaya.

Maklumat tambahan: Taman berdekatan yang sedang dalam pembinaan, berkeluasan 20x66sf berharga minimum RM340k-RM450k.

Koordinat lokasi : 2.790555,101.726794 (sila copy paste ke googlemaps)

Berikut di lampirkan geran, dan maps koordinat sebenar lokasi tanah. Gambar lokasi belum diambil lagi. Akan diupdate selepas kerja-kerja pembersihan kawasan nanti. Kerana sekarang ni kawasan tersebut masih lagi semak dan banyak pokok-pokok. Selepas raya aidilfitri InsyAllah akan clear tempat tu dan kerja-kerja untuk infra akan mula dijalankan. Sila klik pada gambar untuk melihat gambar yang lebih jelas.

tanah,lot,sepang,salak,tinggi,malay,reserve,freehold,hakmilik,kekal,


tanah,lot,sepang,freehold,malay,reserve,hakmilik,kekal,

picture credit to googlemaps.

Gambar selepas kerja-kerja infra dijalankan, akan diupdate di sini.



Yang Betul,



freehold, malay reserve, malay reserved, rezab melayu, pegangan bebas, freehold, malay rezab, malay reserve freehold, tanah sepang murah, tanah freehold sepang, tanah sepang strategik, hak milik kekal, hakmilik kekal, tanah hakmilik kekal, tanah freehold sepang, sepang freehold land, land for sale sepang freehold, land sepang freehold, sepang freehold cheap, tanah hakmilik kekal sepang murah, tanah berdekatan kompleks tabung haji sepang, tanah berdekatan KLIA, tanah berhampiran putrajaya, tanah berdekatan putrajaya, kota warisan, salak tinggi, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah,

6 komen yang best:

Wan Shah said...

Alhamdulillah, 2lot dah confirm dibooking.

Wan Shah said...

Alhamdulillah semuanya telah habis dijual. lepasni kita pakai serbu lot bangi pulak ye.

JuruRobo said...

Salamn..ada lagi ke tanah di Bangi utk dijual? brp luas , brp harga?

Wan Shah said...

w'salam. maaf sy terlepas pandang komen tuan. Tanah di bangi dh tak jual. sbb owner nk reserve plak. skarang ni tgh open tanah dekat labu lanjut pulak. yang tu ada 6lot lagi.

mrspinky said...

Masih ada ke tanah lot untuk dijual?

Gustav M.U said...

Salam tuan. Nak tanya lot kat labu lanjut 2 ada lagi k?

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top