Sedara-mara

Mencari tanah pertanian untuk dibeli buat dusun.

Assalamualaikum w.b.t. & Salam Sejahtera,

Saya ingin mencari tanah pertanian untuk dibuat kebun/dusun. Bajet dalam RM100k sahaja. Lokasi area Salak Tinggi khususnya area Giching Hilir, Giching Hulu, dan Labu Lanjut. Sebab dah beli rumah dekat situ. So, kalau dapat area² situ senang sikit la nak melawat kebun. :)  Kalau ada yang berhampiran seperti jenderam, atau area nilai pun masih boleh dipertimbangkan. :)
Jenis kegunaan tanah yang dicari Agricultural/Pertanian.





Jika berminat untuk jual pada saya boleh contact saya 0136273391 (Whatsup, viber, sms, call)

Yang Betul,


Tags : mencari tanah untuk dibeli, beli tanah, tanah, labu lanjut, sepang, jenderam, nilai, agricultural,pertanian, kebun getah, kebun durian, beli tanah untuk buat dusun, dusun durian, beli dusun, beli kebun getah, beli kebun sawit, cari tanah pertanian, beli tanah pertanian, berminat, jual, tanah, pertanian, jual, tanah, pertanian, pertanian, buat, kebun,

[...] Baca Sepenuhnya...

Ais Kering ( Dry Ice )

Dry ice atau nama saintifik dia ais kering(yo'o je..) ni sangat berguna kalau korang nak buat gimik atau apa² pelancaran. Sebab ais kering ni bila masuk dalam air dia akan berasap-asap. So, kalau nak buat movie thrill yang ada effect asap tu, bleh la cuba-cuba guna menatang dry ice ni ek. Berasap² nampak macam panas, tapi sejuk. Kalau nak tau camne nak buat Dry Ice ni, korang refer la pada cikgu sains yek. Kat sini just nak bagitau kat mana nak dapatkan je. Huhuhu.. kot² la korang kena prepare untuk apa² event. Poning kepala nak cari kat mana nak beli. So, cecite.. cecite.. ni nak cite la ni..

Kalau area Putrajaya, Serdang, Bangi (baru dan lama), Kajang, dan kawasan yang sewaktu dengannya, teman dah jumpa kat mana boleh dapatkan benda tu. Korang boleh dapatkan kat kawasan perindustrian semenyih(kajang). Lokasi dia boleh tengok kat bawah ni.


Koordinat : 2.965496, 101.828349
Credit to Googlemaps

Kilang tu dia bukak Isnin sampai Sabtu je. Sabtu bukak sampai pukul5 petang. Kalau nak pergi kilang tu, better call dulu la. kadang-kadang tokey dia keluar. Kilang tu dia buat 3 job. Refill gas hidrogen (kalau tak silap), Jual radiator kereta, n Dry Ice ni. Contact no. Hp:/ 016-6651593 Office: 03-87236881


P/s: Kalau kat tempat lain, nak cari Dry Ice ni senang je. Tanya je kat orang jual aiskrim yang naik motor tu. Confirm diorang guna ais kering. Tanya la kat mana diorang beli.

Tags : Dry Ice, Ais Kering, ais kering, ais, kering, effect, asap, gimik, asap, gimik asap, effect asap, efek asap, bahan gimik, bahan, gimik, sains, bangi, putrajaya, kajang, bangi, serdang, salak tinggi, sepang, mencari ais kering, mencari bahan buat asap, pementasan, asap pementasan, Dry Ice, Ais Kering, ais kering, ais, kering, effect, asap, gimik, asap, gimik asap, effect asap, efek asap, bahan gimik, bahan, gimik, sains, bangi, putrajaya, kajang, bangi, serdang, salak tinggi, sepang, mencari ais kering, mencari bahan buat asap, pementasan, asap pementasan, Dry Ice, Ais Kering, ais kering, ais, kering, effect, asap, gimik, asap, gimik asap, effect asap, efek asap, bahan gimik, bahan, gimik, sains, bangi, putrajaya, kajang, bangi, serdang, salak tinggi, sepang, mencari ais kering, mencari bahan buat asap, pementasan, asap pementasan, Dry Ice, Ais Kering, ais kering, ais, kering, effect, asap, gimik, asap, gimik asap, effect asap, efek asap, bahan gimik, bahan, gimik, sains, bangi, putrajaya, kajang, bangi, serdang, salak tinggi, sepang, mencari ais kering, mencari bahan buat asap, pementasan, asap pementasan,

Yang Betul,

[...] Baca Sepenuhnya...

KERETA SEWA @ CAR RENTAL PUTRAJAYA, KL, SELANGOR

Kereta Sewa Murah di Putrajaya

Sekiranya berminat, sila hubungi:-
Mohamad Fauzi Bin Yusof
Hp: 019-2326004


Dokumen yang di perlukan adalah seperti berikut:-
1 Salinan Kad Pengenalan
1 Salinan Lesen Memandu
1 Salinan Bil Utiliti semasa tempat tinggal anda
1 Salinan Pas Kerja / Kad Pelajar


Penghantaran juga disediakan berdasarkan terma & syarat.
Untuk keterangan lanjut sila hubungi:-
Mohamad Fauzi Bin Yusof
Hp: 019-2326004

Jenis-jenis kereta yang disewakan:-

Produa Myvi 1.3 SE Auto
Harga sewa sehari - RM120.00
Harga sewa 3 Hari RM110 x 3 Hari - RM330.00
Harga sewa seminggu RM100 x 7 Hari - RM700
Harga sewa 1 Bulan - RM1800 (sesuai untuk company)



Proton Waja 1.6 Auto
Harga Sewa Sehari - RM100.00
Harga Sewa 3 Hari - RM95.00
Harga Sewa Seminggu RM90 x 7 Hari - RM630.00
Harga Sewa 1 Bulan - RM1700




Yang Betul,


Coverage Area : Puchong Perdana, Saujana Puchong, Puchong Permai, Taman Putra Perdana, Puchong Kinrara, Bandar Puchong Utama, IOI Mall Puchong, Bandar Puteri Puchong, Puchong Intan, Puchong Jaya, Puchong Prima, kereta sewa putrajaya, kereta sewa, murah, kereta sewa murah, area putrajaya, kajang, bangi, puchong, cyberjaya, dengkil, serdang, kajang, kereta sewa serdang, UPM, kereta sewa area cyberjaya murah, promosi kereta sewa, sewaan kereta dengan harga murah, kereta sewa harga paling murah, kereta baru, kereta sewa selesa, sesuai untuk keluarga, harga berpatutan, harga murah, harga sewa murah, harga student, kereta sewa harga student, sepang, cheras, nilai, seremban, putrajaya, presint 1, presint 2, presint 3, presint 5, presint 6, presint 7, presint 8, presint 9, presint 10, presint11, presint 12, presint 13, presint 14, presint 15, presint 16, presint 17, presint 18, presint 19, presint 20, Salak Tinggi, Pinggiran Putra, KLIA, KLIA 2,,

[...] Baca Sepenuhnya...

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top