Sedara-mara

Tanah Lot Sepang 5400sft Malay Reserved untuk dijual

Assalamualaikum w.b.t. & Salam 1Malaysia.


Sesiapa yang berminat nak beli tanah untuk bina rumah (lot banglo)area sepang, kat sini ada tanah baru pecah lot. Lokasi dekat Kampung Labu Lanjut. Berdekatan dengan jalan utama salak tinggi-kota warisan-KLIA. Geran semua individu. 


Berikut ciri-ciri tanah tersebut:

1. Geran individu (1 nama).
2. Lot 5400sft ada 16lot (nak jual 7lot je, lagi 9 owner pending dulu).
3. Infra seperti longkang, jalan tar, elektrik, dan air semua ditanggung oleh owner(Penjual).
4. Lokasi strategik. Berdekatan dengan:
       KLIA - 5minit
       Putrajaya - 20minit
       Salak Tinggi - 3minit
       Tol Nilai - 12minit

5. Ada pam minyak Petronas, Esso & Shell berdekatan.
6. Bersebelahan dengan Taman Desa Indah Putera.
7. Banyak kawasan taman perumahan yg berhampiran.
8. Berdekatan juga dengan stesen ERL Salak Tinggi. Jika bekerja di KL, mudah untuk ulang alik naik public transport.

9. Tanah dh buat separuh infra seperti longkang, layer batu (sebelum tar). Tetapi dh naik hutan balik. Sbb owner belum nak jual sebelum ni. Nanti sekejap je owner akan ratakan balik dan terus buat infra.




Jalan masuk ke lot tersebut.

Jalan masuk ke lot tersebut.

Papan tanda promosi waktu mula² pecah lot dulu.

Lokasi tanah, kawasan semak yg betul² sebelah taman tu.

Lokasi tanah, kawasan semak yg betul² sebelah taman tu.

Taman di sebelah lot tersebut.




Jalan di hadapan lot tersebut.

Tanah kosong bertentangan dengan lot tersebut.

Kalau berminat boleh call atau sms saya. Sekarang ni kalau beli rumah siap sangat rugi. Sebab harga tak munasabah. Ada taman dalam pembinaan berdekatan dengan tanah tu, 20x66sf (1320sft) harga minimum RM350k-RM450k laman muat-muat untuk parking 2bijik kereta je. Kalau beli tanah lot, 5400sft baru RM160k buat rumah dalam RM200k dah boleh dapat banglo cantik dah. (anda boleh survey di pejabat2 kontraktor untuk tengok pakej kalau RM200k boleh dapat rumah macam mana) Siap ada laman sendiri lagi. Harga baru RM360k total untuk 5400sft, siap ada laman sendiri dan rekabentuk rumah ikut kehendak sendiri. Esok nak buat kenduri kawen anak pun senang sebab tak ganggu laman orang. 

Jenis-jenis loan yg boleh apply:-
1. Government Loan (jika kerja government)
2. Boleh apply loan bank.
(tanah ni geran dh 1 nama, so tak ada masalah kalau nak buat mana² loan.)

Koordinat lokasi adalah seperti berikut:
2.801775,101.702397
(boleh copy paste kat googlemaps)

Jika gambar tak jelas, boleh request pada saya. Sms email, nanti saya hantar softcopy.

Kalau berminat call atau sms saya:
En. Wan - 0136273391 


Tags:
freehold, malay reserve, malay reserved, rezab melayu, pegangan bebas, freehold, malay rezab, malay reserve freehold, tanah sepang murah, tanah freehold sepang, tanah sepang strategik, hak milik kekal, hakmilik kekal, tanah hakmilik kekal, tanah freehold sepang, sepang freehold land, land for sale sepang freehold, land sepang freehold, sepang freehold cheap, tanah hakmilik kekal sepang murah, tanah berdekatan kompleks tabung haji sepang, tanah berdekatan KLIA, tanah berhampiran putrajaya, tanah berdekatan putrajaya, kota warisan, salak tinggi, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, tanah untuk dijual, tanah murah, tanah sepang, tanah lot, untuk dijual, hartanah, putrajaya, dengkil, sepang, klia, tanah putrajaya, bangi, nilai, salak tinggi, tanah salak tinggi, lot murah, mencari tanah area sepang,

3 komen yang best:

Wan Shah said...

tinggal 2 lot sahaja lagi. Cepat².. :)

mohd latif khairan said...

Ada lagi x tanah tu?

Wan Shah said...

soldout.

Related Posts with Thumbnails

 
Dikuasakan Oleh Blogger | Gubahan Oleh Ady © 2009 | Resolusi: 1024x768px | Paparan Terbaik: Firefox | Top